Consfatuire judeteana

sâmbătă, 03 noiembrie 2001, 00:00
2 MIN
 Consfatuire judeteana

Ajunsa pe primul loc la "adevar" cu "+10", Poli Unirea (locul doi in ierarhia la zi, cu 25 de puncte) nu are voie sa mai faca vreun pas gresit, fie acasa, fie in deplasare, pentru a-si conserva aceasta pozitie. De aceea, meciul de astazi, de la Pascani se doreste a fi cistigat fara probleme de cei din Copou. Faptul ca ambele echipe sint din acelasi judet poate fi "uitat" daca gazdele s-ar uita cu atentie in clasament acolo unde ocupa un loc "periculos", 13, cu 11 puncte si un pasiv de 4 puncte la "adevar"; un esec pe teren propriu astazi ar putea sa-i afunde si mai mult pe feroviari in hora ce se joaca in subsol pentru evitarea retrogradarii. Consolarea gazdelor vine de la faptul ca nu s-a ajuns nici la jumatatea campionatului si pascanenii, in ciuda unui start sub asteptari, au dovedit ca nu au "fata" de divizia D, avind timp sa recupereze terenul pierdut.
Normal, Poli se gindeste doar la victorie. In echipa ieseana va reveni Adrian Ilie, care a stat etapa trecuta datorita cumulului de cartonase galbene; cu exceptia mai vechii accidentari a lui Bozianu nu exista nici o problema de lot legata de suspendari ori accidentari. Poli a stat aseara in cantonament la pensiunea Carolina si a ajuns la Pascani in ziua meciului.
Iesenii ar putea incepe meciul in formula: Cimpeanu – Gheban, Petrache, A. Ilie, Medeleanu, D. Munteanu – Cristea, F. Dan, Tiron – Dobrea, Brighiu.
AS Telecom – Foresta II Falticeni, de la ora 11,00, pe stadionul "Nena"
Singurul meci care se disputa in Iasi se va derula incepind cu ora 11.00, pe stadionul Nena, acolo unde AS Telecom primeste replica Forestei II. Iesenii (locul 8, 14 puncte, -1 la adevar) au nevoie de victorie pentru a-si mentine actuala pozitie calduta si, normal, vizeaza sa puna indigoul peste frumoasa victorie obtinuta la precedentul meci jucat acasa, cu FC Botosani. Misiunea va fi din nou grea pentru "telefonisti" deoarece oaspetii de astazi au pierdut in actualul sezon in deplasare doar la Poli, fiind o nuca greu de spart in afara orasului lor. Pozitia instabila in clasament a forestierilor (locul 11, 12 puncte, -2 la adevar) se datoreaza puzderiei de remize de pe teren propriu, ultimul exemplu in acest sens fiind cel de saptamina trecuta cind Cojocaru & co. au terminat la egalitate cu CFR Pascani.
Celelalte meciuri ale etapei sint: Rafinaria Darmanesti – RATC CFR Moldova Iasi; Bucovina Radauti – Aerostar Bacau; Ceahlaul II Tirgu Neamt – FC Botosani; Pro Mobila Crucea – Sportul Municipal Vaslui; Rulmentul Birlad – Gloria Zemes; Unirea Negresti – Cimentul Bicaz. (Ovidiu MINEA)

Comentarii