Cot la cot cu maharii

luni, 23 februarie 2004, 00:00
2 MIN
 Cot la cot cu maharii

Dupa ce a preferat ca in ultimele zile ale stagiului de la Baile Felix sa faca dusuri reci (0-0 cu divizionara D din Sinmartin si 1-6 cu Universitatea Cluj) in loc de bai termale, Poli a aratat o cu totul alta fata saptamina trecuta. Victoria de miercuri cu Bacaul (1-0), la capatul unui meci in care trupa lui Lupescu a scapat ieftin, a fost completata de o noua partida reusita, jucata simbata, la Piatra Neamt. In patria lui Gheorghe Stefan „Pinalti”, iesenii au aratat ca in aceasta perioada are forte egale cu cele ale divizionarei A, remiza consfintita la finele partidei, 1-1 (1-1) fiind mai mult decit echitabila. Ba, mai mult, in primul act o impresie mai buna a lasat-o liderul B1, care a si deschis scorul in minutul 13, prin Botan, dintr-un penalty aparut in urma unui fault asupra lui Mitruc. La odihna s-a intrat la egalitatea ca urmare a unui moment de visare a defensivei oaspete ce a fost speculat de Burdujan in minutul 40. Actul doi a curs sub semnul echilibrului, initiativa fiind mai mult de partea gazdelor.
La final, antrenorul lui Poli, Vasile Simionas s-a declarat satisfacut de joc, remarcind prestatiile unor jucatori de care a fost nemultumit pina acum: Botan, Croitoru si Bitica.
Portarul ce a dus greul in tur, Dulcianu, a fost tinut iarasi pe banca, celalalt goal-keeper de rezerva, Branet, a fost invoit iar in grupul accidentatilor format din Bilba si Chiper au intrat si Savu, Paraschiv si Feucht. Client al infirmieriei din Copou ar putea deveni si Pacurar, ce a fost schimbat repede datorita unei lovituri puternice pe care ex-hunedoreanul a receptionat-o.
Ceahlaul: Lefter – Luput, Forminte, Domsa – Purica, T. Serban, Bogadnovic, Rauta – Nemtanu, Ciumac, Burdujan, apoi Iftimie, Avadanei, Nohai, Solomon, Enache, Axinia, Feizulah, Goian.
Poli: Arcanu – Mitruc (’87 Preda), Ionescu (’75 Cercel), T. Petre (’65 Ad. Ilie), Bernard, Gheban – Botan (’80 Dragoi), Fl. Croitoru, Ad. Cristea, Bitica (’80 Vinitla) – Pacurar (’20 Luca).
A arbitrat bacauanul Cristi Sava. (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii