Cuplaj pe gratis

vineri, 10 martie 2006, 22:40
3 MIN
 Cuplaj pe gratis

Opriti circul
Din ceea ce putea fi cea mai bine clasata echipa ieseana la un final de campionat, s-a ales praful. Cam aici s-a ajuns cu echipa de baschet masculin, care dintr-o pretendenta la play-off a ajuns intr-un interval destul de scurt in pozitia de formatie care va avea nevoie sa treaca de un baraj pentru a-si pastra locul in primul esalon. Si, asa cum se intimpla in 99,99% din cazuri, totul a plecat de la bani pentru ca oricare alte probleme ce tin de orgoliu sau personalitate se pot rezolva domestic in conditii de liniste financiara. Tensiuni au fost in timpul turului (amenintari cu neprezentarea jucatorilor la meciuri si o punere in practica executata de Mitica Anghel la Sibiu), au continuat pina la cumpana dintre ani si s-au perpetuat in acest inceput de retur. Iar buba s-a spart definitiv odata cu neprezentarea de la Oradea, o decizie cum nu s-a mai luat de foarte mult timp la Iasi, la nivelul unei echipe de seniori. Restul evenimentelor au curs in cascada cu excluderea lui Anghel, prezenta unor jucatori la Prefectura si revolta mocnita a unei parti din lot, nemultumita de relatia cu antrenorul Paul Paveliuc. Si toata aceasta tevatura tine de citeva zile fiind condimentata din plin cu intrigi, multa manipulare si suspiciune, nefiind exclus ca circul sa continue in lipsa de comunicare acuta care persita de o buna perioada de timp.
Singurul lucru cert care se va intimpla astazi (in asentimentul tuturor partilor) este disputarea partidei cu Rapid, cheltuielile de desfasurare fiind obtinute pe ultima suta de metri pe seama unui nou imprumut. Antrenorii Paveliuc si Costel Moscalu si-au fixat lotul insa la cum s-au derulat ostilitatile in ultimele 72 de ore ne putem astepta la orice. Important este doar faptul ca iesenii trebuie sa invinga o echipa pe care au zdrobit-o in tur (103-57), pentru a-si asigura linistea deplina in privinta pastrarii pina la final a actualei pozitii din clasament.
Celelalte partide ale etapei a 21-a: Gaz Metan Medias – CSM Oradea (in tur, 53-80), CSU Brasov – BCM Pitesti (72-85), Elba Timisoara – Asesoft Ploiesti (56-75), West Petrom Arad – Dinamo-Erbasu Bucuresti (82-104) si Muresul Tg. Mures – CSU Sibiu (67-120). Poli-Mobitelco Cluj sta.

Ridicati stacheta
Dupa ce in decurs de o luna baschetbalistele de la National au jucat patru partide si n-au reusit sa inscrie mai mult de 34 de puncte, sperantele se leaga de o prestatie superioara astazi. Si chiar daca in echipa antrenata de Gabi Mihailescu revine Claudia Pinzaru, misiune gazdelor se anunta mai mult decit dificila. In tur Olimpia a invins cu 103-37 insa pretentiile au crescut simtitor in acest an, conducatorii optind pentru o campanie de achizitii serioasa, cu sapte jucatoare noi, dintre care trei din strainatate. Constiente de valoarea trioului fruntas, oaspetele mizeaza pe o clasare sub podium si un prim pas l-au facut dupa ce au batut la Cluj, principala pretendenta la aceasta pozitie.
Celelalte partide ale etapei a 19-a: Poli-Izometal Timisoara – Universitatea Resita (in tur, 20-25), Dinamo Brasov – Armatura Cluj (27-31), CSM Oradea – Minaur Baia Mare (29-36), Lignitul Tg. Jiu – Dinamo Bucuresti (30-34), Uztel Ploiesti – Romvag Caracal (30-29) si HCM Constanta – Steaua Bucuresti (36-29, de la ora 19.00, in direct pe TV Sport).

Comentarii