Dansind in familie

joi, 20 noiembrie 1997, 00:00
2 MIN
 Dansind in familie

Ieri dimineata, stadionul "Emil Alexandrescu" din Copou a fost gazda unui interesant meci amical intre cele mai galonate echipe ale Iasului. S-au infruntat formatia fanion a orasului, Politehnica si incontestabila lidera a Diviziei D iesene, RATC. Dupa o prima repriza echilibrata, in care ocaziile divizionarei B nu s-au concretizat iar RATC-ul a dat o replica mai mult decit curajoasa, partea a doua a meciului avea sa consfinteasca o victorie detasata a Politehnicii cu scorul de 6-2 (1-1). Golurile au fost inscrise de: Cotan (min. 39, din penalty), Cojocaru (min.52), Botan (min. 67 si 78) si Tiron (min. 74 si 80), respectiv Onofrei (min. 24, din penalty si 82). Partida a constituit un bun prilej de verificare a potentialului celor doua echipe si in special a "gazdelor" care simbata vor sustine un dificil meci la Brasov, cu formatia locala FC. La Poli au lipsit, datorita problemelor medicale, Urdaru, Paraschiv, Cantea, Sava, Dobrea si Gavrilescu. Dintre jucatorii mai putin folositi in ultima vreme de echipa din Copou au impresionat, dupa pauza, Tiron (autorul a doua goluri frumoase) si Filip.
Cele doua formatii au evoluat in urmatoarea alcatuire:
Politehnica (antrenori M. Moldovan si N. Ciocirlan) – Campeanu – Abalasei, Mindirigiu, Pricop, Acatrinei – Botan, Dragoi, Cotan, Onut – Caunei, Cojocaru. Au mai evoluat Dohot, Tiron, Filip si Ionescu.
RATC (antrenor O. Burdujan) – Grigoras – Turcanu, Mogildea, Cordas, Vasluianu – Paval, Romila IV, Bozianu, Rotaru – Onofrei, Alistar. Dupa pauza au mai jucat Donose, Cufner, Paveliuc si Brinzei.
Meciul, fara probleme deosebite, a fost arbitrat de ieseanul Anton Helesteanu. (Ovidiu MINEA)

Comentarii