Din nou aminare in cazul Bordeanu

miercuri, 08 decembrie 1999, 00:00
1 MIN
 Din nou aminare in cazul Bordeanu

Dupa cum ne-a declarat presedintele Consiliului de Administratie al FCM Poli Iasi, Ovidiu Fotea, judecarea litigiului dintre gruparea ieseana si Steaua Bucuresti cu privire la transferul fotbalistului Valeriu Bordeanu in Ghencea a suferit o noua aminare, presedintele clubului, Costel Radeanu deplasindu-se din nou in van la Bucuresti, la Comisia pentru Statutul Jucatorului din cadrul Federatiei Romane de Fotbal.
Un alt club care se joaca cu nervii iesenilor este Nord Club Foresta Suceava, liderul seriei I al diviziei B netrimitind nici ieri prima transa (200 de milioane de lei) din transferul fotbalistilor Mihai Botan si Maricel Cojocaru. Cum 7 decembrie era data limita a efectuarii acestei plati, incepind de astazi sucevenii vor plati o penalizare de 0,25% pe zi iar apoi, in cazul persistentei neachitarii sumei amintite, urmeaza a fi chiar depunctati in clasament.
Miine, reprezentantii FCM Poli se vor deplasa din nou la Bucuresti, la Comisia Campionatului National incercindu-se a se lamuri de cine apartine jucatorul Bogdan Chiper: de Fortus Iasi sau de Poli. Cele doua grupari iesene nu au ajuns la nici o intelegere amiabila, forul de la Bucuresti urmind a decide acest lucru. (Ovidiu MINEA)

Comentarii