Divergente in Copou

marți, 26 februarie 2002, 00:00
2 MIN
 Divergente in Copou

Ieri trebuia sa aiba loc o discutie la virful AS Poli Unirea intre presedintele Consiliului de Administratie Gheorghe Nichita, presedintele executiv Pavel Hodea si managerul Vasile Simionas la finele careia sa fie stabilit lotul de jucatori cu care se va aborda returul. Convorbirea a avut loc doar intre Nichita si Hodea, Simionas neurcind ieri in Copou nici la antrenamente. " Am o criza de sciatica" a motivat Simionas care a tinut sa reaminteasca faptul ca nu este legat de nici un contract scris de Poli. Tehnicianul nu a negat faptul ca a avut anumite divergente de opinii cu Pavel Hodea, precizind: "Eu nu m-am certat cu nimeni, insa nu este obligatoriu ca parerile a doi oameni sa coincida. Din punctul meu de vedere, eu ii doresc la echipa pe Todirenchi, Dobre, Ivasca si Marta in conditiile in care situatiile lui Chiper si Serbanoiu sint rezolvate. Petcu nu m-a convins" . In afara de numele avansate de Simionas si trecerea lui Ancuta de la Pascani a fost solutionata.
Referitor la divergentele cu Simionas, Pavel Hodea a declarat: "Nu a fost ceva personal ci au fost idei diferite. Si mie mi-ar placea sa fiu presedinte la Dinamo sau Rapid sau sa am la dispozitie bugetele lor. Dar noi sintem la Poli si atunci cind ne dorim jucatori multi si valorosi trebuie sa ne uitam si la citi bani avem".
In urma discutiei de aseara s-a hotarit sa fie demarate discutiile pentru rezolvarea transferurilor tuturor jucatorilor aflati in probe, probleme aparind referitor la Marta (care este jucat0or liber) despre care se spune ca este plecat la teste in tari ex-sovietice. De altfel, cu FC Botosani s-a si batut palma, Poli urmind a plati in 4 transe 10 000 $ pentru a-si asigura serviciile lui Todirenchi. In ceea ce-l priveste pe Dobre, acesta este jucator liber, asteptindu-se pretentiile Forestei II pentru Ivasca.La sfirsit, Gheorghe Nichita a declarat: "Am discutat telefonic cu domnul Simionas cu care voi avea si o intrevedere particulara. Ce trebuie sa inteleaga toata lumea este ca acum noi trebuie sa fim uniti, puternici, pentru a nu avea surprize in duelul cu Vasluiul, care s-a intarit din toate punctele de vedere" . (Ovidiu MINEA)

Comentarii