Frisoane pentru microbisti

duminică, 24 iulie 2005, 23:00
2 MIN
 Frisoane pentru microbisti

Bacau: Bogdan – (’60 – Ignatescu) – Apostol (’61 – Ureche), David (’68 – Spiridon), Bojescu, Geaman (’46 – Geaman), Ganea – Gheorghiu (’68 – Matei), Trofin, M. Croitoru, Potorac – Tanasa (’46 – Petcu).
Poli: Branet (’46 – Marc; ’70 – Plesca) – Onut, Ilie, Raponi – Arhire (’46 – Toma), Stanciu (’46 – Miclea; ’73 – Rednic), Gavatorta (’46 – Mitruc), Bogdanovic (’37 – Ciubancan), Beceru (’46 – Bordeanu) – Onofras (’46 – Vrajitoarea), Pacurar (’46 – Rednic).
1-0, min. 17: Ganea, lovitura libera din careu.
2-0, min. 26: Gheorghiu l-a depasit pe Raponi, a centrat si Tanasa a reluat in plasa.
3-0, min. 30: Gavatorta a pierdut o minge la 25 m, Trofin a preluat mingea si a sutat.
4-0, min. 69: Neagu, din careu.
5-0, min. 90: Matei a sprintat pe flancul sting, centrarea fiind reluata de Neagu.
In mod surprinzator, Poli, care a inceput sa fie numita campioana amicalelor, a suferit o infringere usturatoare tocmai in fata lui FCM Bacau, care tocmai a deceptionat pina acum la acest capitol, egalind pe Ceahlaul in min. 90 si pierzind chiar la CFR Pascani, infringere ce a costat o amenda de 500 lei noi de caciula pentru jucatori. Poate de aceea, bacauanii au jucat cu multa ambitie in fata localnicilor, dominind cu autoritate meciul, mai ales in prima repriza. De altfel, bacauanii au ratat, pina la deschiderea scorului, patru uriase ocazii in primul sfert de ora: trei de catre Tanasa (din care o bara si un sut respins greu de Branet) si una de catre Trofin din lovitura libera, singura ocazie ieseana fiind o bara a lui Bilba din min. 65. Iesenii se pot scuza pentru ca au fost obositi de pe drum (ei au sosit in ultimul moment la Bacau, startul partidei fiind intirziat cu jumatate de ora), dar si din cauza antrenamentului foarte dur la care au fost supusi de antrenorul Ionut Popa, in preziua meciului. Este si motivul pentru care tehnicianul le-a dat liber pina luni dupa amiaza.
In saptamina care urmeaza, Poli va juca trei meciuri amicale, dupa urmatorul program, care poate suferi modificari: marti, cu Ceahlaul (la Tirgu Neamt), joi la Iasi cu Tiligul Tiraspol, iar simbata va urma, in Copou, meciul revansa cu FCM Bacau. (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii