Gavrilescu a revenit in Copou este "lucrat" Ion Moldovan?

joi, 05 noiembrie 1998, 00:00
2 MIN
 Gavrilescu a revenit in Copou este "lucrat" Ion Moldovan?

Dupa cum am anticipat, in Copou perioada intermediara de transferari nu a adus nimic spectaculos. Desi si i-ar fi dorit pe Gabi Dumitru si Ceausu iar lista celor vizati fusese completata cu mai multi jucatori (printre care si cunoscutii Ilie Lazar si Girlesteanu), Ion Moldovan va aborda ultimele trei etape ale turului cu aproape acelasi lot de jucatori, negasirea fondurilor necesare transferurilor fiind principala piedica. Asadar, chiar daca s-a achitat Jiului Petrosani grilele jucatorilor Stancu si Serban (97 milioane de lei) si drept urmare Poli a reprimit dreptul de a face transferuri, in Copou nu a (re)venit decit fostul international de juniori Radu Gavrilescu care fusese imprumutat inaintea inceperii sezonului la Unirea Botosani. Un alt jucator vizat de a fi readus la Iasi, portarul Mandric se pare ca va ramine la Onesti, pretentiile prim-divizionarei fiind considerate exagerate de conducerea ieseana. Asadar, remanierea lotului se amina pina in iarna atunci cind este foarte probabil sa fie readusi si alti fotbalisti imprumutati de Poli. La sedinta de pregatire de ieri a participat si Grigorie care va ramine cel putin pina in iarna la Iasi, plecarea sa la Turnu Severin fiind astfel aminata.
In alta ordine de idei, "bomba" perioadei de transferari ar fi putut fi plecarea antrenorului Ion Moldovan la Ceahlaul Piatra Neamt in eventualitatea in care nemtenii nu ajungeau la un acord cu FCM Bacau pentru Viorel Hizo. Cum cele doua parti au batut palma, "Comisarul" va ramine in Copou. Ieri, dupa antrenamentul de dimineata, Ion Moldovan ne-a declarat: "Sint surprins de aceasta veste pentru ca din vara cind mi s-a propus preluarea Ceahlaului nimeni de la Piatra Neamt nu a vorbit cu mine."
Tinind cont de aceasta afirmatie insemana ca siguranta presedintelui Gheorghe Stefan care spunea ca Moldovan ar fi preluat sigur Ceahlaul daca nu ar fi aparut intelegerea cu Hizo vine de la faptul ca nemtenii primisera acceptul lui Poli de plecare a actualului antrenor principal fara sa-l fi consultat pe acesta!
Acest fapt arunca un nou semn de intrebare asupra linistei de la club si asupra colaborarii dintre cei care teoretic ar trebui sa vorbeasca aceeasi limba. (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii