Impacarea cu publicul iesean

sâmbătă, 07 martie 1998, 00:00
1 MIN
 Impacarea cu publicul iesean

Campionatul diviziei A de handbal masculin, seria Est, programeaza astazi jocurile etapei a XV-a. La Iasi, o disputa studenteasca va a duce fata in fata pe handbalistii de la Politehnica Mecon cu cei de la Electra ANEFS Bucuresti. Dupa ce, in partida tur, iesenii reusisera sa invinga la Bucuresti cu 32-25, este de asteptat ca ei sa nu aiba probleme in a-si asigura cele trei puncte puse in joc. Oaspetii ocupa in prezent penultima pozitie in clasament, fiind puternic amenintati de pericolul retrogradarii, dupa ce, in etapa precedenta, n-au reusit decit un egal (25-25), pe propriul teren, in fata celor de la ASA Rotec Buzau, in derby-ul codaselor. De partea cealalta, antrenorii C. Schender si T. Daian si-a pregatit elevii pentru un nou succes. Practic, lotul cu care se va aborda intilnirea este acelasi ca in ultimele etape, unele semne de intrebare planind doar in ceea ce priveste prezenta in teren a portarului Stefan Agrigoroaie, care acuza inca efectele unei entorse.
Asadar, este momentul ca handbalistii ieseni sa se reabiliteze in fata propriilor suporteri, dupa ce, in precedentul joc de pe teren propriu, au dezamagit in intilnirea cu liderul clasamentului.
Programul complet al etapei a XV-a: Petrolul Teleajen – INSPET Ploiesti (in tur, 24-27); HC Gaesti – Ambro Suceava (19-19); Univ. Craiova – HC Portul Constanta (23-33); Cimentul Medgidia – Vicor Focsani (25-25); ASA Rotec Buzau – CSU Rapid Galati (15-26). (L.M.)

Comentarii