Intoarcerea lui Ciprian Milea

miercuri, 18 ianuarie 2012, 22:43
2 MIN
 Intoarcerea lui Ciprian Milea

Una dintre mutarile dorite de CSMS Iasi, prezentata in exclusivitate de "Ziarul de Iasi", aducerea mijlocasului central defensiv Ciprian Milea, care va implini 28 de ani pe 12 iulie, este ca si realizata. Avind acceptul Otelului Galati, fotbalistul care a mai jucat la Dunarea Galati, FC Politehnica si Petrolul Ploiesti, in turul sezonului in curs, a ajuns ieri in Iasi, participind la antrenamentul coordonat aseara de Ionut Popa. "Milea ne-a spus ca Otelul e dispusa sa-l imprumute sau sa-l cedeze, asa ca legitimarea lui este aproape rezolvata", a spus tehnicianul.

La sedinta de pregatire de ieri a aparut un alt jucator "nou", Adrian Nalati. Pus pe lista de transferari la sfirsitul turului, mijlocasul a refuzat sa-si rezilieze contractul cu CSMS, sefii clubului hotarind ca mijlocasul sa revina sub comanda lui Popa. Nu de acelasi tratament au avut parte ceilalti trei jucatori cu care se negociaza intreruperea colaborarii inainte de termen, Vasile Ghindaru, Laurentiu Florea si Daniel Orac. Presedintele CSMS, Florin Prunea a explicat decizia: "Nalati a revenit la antrenamentele coordonate de domnul Popa cu acordul antrenorului. In ceea ce-i priveste pe Ghindaru, Florea si Orac, pina la clarificarea situatiilor lor, le respectam contractele".

Ieri, Ionut Popa a avut parte de o surpriza neplacuta la vizita medicala efectuata de jumatate dintre elevii sai, portarul Catalin Popa avind un surplus considerabil de greutate. "Greutatea ideala a lui Catalin Popa este 104 kilograme. Cind a plecat in vacanta, avea 105, iar la vizita medicala a avut 112,5! In Regulamentul de Ordine Interioara nu exista o prevedere care sa ne permita sa-l amendam. I-am spus insa ca daca nu revine la greutatea optima pina la sfirsitul cantonamentului, il pun pe lista de transferari" a spus seful bancii tehnice iesene, care a precizat ca, in rest, nu au fost probleme legate de "cintar", Balan slabind chiar doua kilograme.

Pastrarea lui C. Popa se datoreaza si faptului ca nici ieri nu s-a rezolvat aducerea portarilor Alexeev si Coca, care erau vizati pentru un transfer, aceeasi situatie intilnindu-se si in ceea ce-i priveste pe fundasul Craciun si mijlocasul Scarlatescu. Alti doi "intirziati", Somodean si Vajou, nici nu vor mai fi chemati pentru a fi testati. Nici cu Hutan nu sint sanse de a fi legitimat, astfel incit CSMS a deschis o noua pista pentru postul de portar, in vizor fiind acum Catalin Grigore (35 ani), de la Astra Ploiesti, care a fost propus de Prunea.

Comentarii