Mai mult cu gindul la arhangheli

luni, 10 noiembrie 1997, 00:00
2 MIN
 Mai mult cu gindul la arhangheli

Chiar si privind locurile pe care le ocupau in clasament, se putea aprecia ca jocul dintre Politehnica Mecon Iasi si Cimentul Medgidia era disproportionat. Avind o echipa mai omogena, iesenii plecau ca favoriti certi, asa cum arata si scorul final, dar jocul prestat de ei n-a stralucit. Au intervenit din nou ratarile mari, precum si greselile tehnice. O buna prestatie au avut-o portarii Pralea si Bura, dar trebuie sa spunem ca suturile expediate de jucatorii Cimentului au fost trimise preponderent pe mijlocul portii.
Inca din start se pleaca in echilibru si in min. 17, tabela arata 7-7. Abia de aici incolo iesenii se desprind, certati de antrenorii C. Schender si T. Daian. Dupa doua goluri marcate de Ciocoiu (in inferioritate numerica) si trei interventii ale portarului Bura, se ajunge la 15-10 (min. 26) si 16-13 in final de repriza, intr-o perioada cind pivotul Massari a jucat conducator de joc. La reluare, gazdele incep bine, Chirila inscrie pe contraatac, Pralea "inchide" poarta si scorul este 21-13 (min. 38). Relaxati, iesenii fac citeva gafe, Cimentul beneficiaza de doua aruncari de la sapte metri si se apropie la cinci goluri: 24-19 (min. 46). Antrenorii ieseni il introduc pe Bocan pe extrema stinga (care reuseste doua goluri pe contraatac), Timofte joaca coordonator, Budeanu inscrie de pe pivot si diferenta creste vizibil, pina la 8-9 goluri. Ultimul gol al partidei va fi realizat de sarbatoritii Mihai Timofte si Gabriel Chirila, dupa o "aeriana", actiune repetata de inca doua ori, dar fara efect. De remercat ca oaspetii au beneficiat de sapte aruncari de la sapte metri (trei ratate), in timp ce iesenii n-au avut nici una.
Poli Mecon: Chirila (7 goluri), Massari (7), Ciocoiu (5), Budeanu (4), Adam (3), Timofte (3), Halauca (2), Pascutoiu (2), Bocan (2), Pralea, Bura, Ruginosu.
Costel Schender (antrenor Poli Mecon): "Baietii au simtit ca adversarul este mult mai slab si au luat jocul foarte usor. Ratarile si lipsa de concentrare au creat confuzie in unele momente, mai ales in debutul jocului". (Lucian MINUT)

Comentarii