Manole se intoarce

miercuri, 30 august 2000, 23:00
2 MIN
 Manole se intoarce

In ciuda problemelor majore cu care se confrunta FCM Poli Iasi, antrenorul principal Leonida Nedelcu afisa ieri un optimism debordant. "Simt ca simbata vom face un adevarat spectacol in Copou si vom sparge sirul ghinioanelor avut in ultima vreme. Poate sa arbitreze si Necsulescu (n.r. – presedintele Cimentului Fieni) si tot batem cu 3-0! Eu am rar presimtiri din astea dar asa simt acum". La meciul scoala de dimineata disputat contra RATC (scor 3-2) in care cel mai bun de pe teren a fost Matinca, a jucat si Radu Bebe Manole, care se pregateste din nou cu Poli dupa ce in returul trecut a incercat sa uite de grava accidentare de anul trecut, in divizia C, la FC Unirea 2 000. "Este inca in urma cu pregatirea si un pic demoralizat insa calitatile nu si le-a pierdut. Daca va trage de el poate redeveni in perspectiva una din piesele de baza ale echipei. Totul depinde de el" a comentat Nedelcu revenirea la Poli a fotbalistului amintit. De altfel, daca totul va decurge normal, saptamina viitoare Manole ar putea fi legitimat la formatia din Copou.
In afara accidentarii lui Pricop, mari batai de cap i-a pricinuit tehnicianului iesean si plecarea lui Marius Vintila la lotul national de juniori. "Adi Ilie din Copou" va pleca in aceasta dimineata pentru un stagiu de pregatire de doua saptamini alaturi de nationala de juniori, Poli urmind, firesc, sa nu conteze pe aportul sau in aceasta perioada.
In alta ordine de idei, una din masurile gindite de cei din Copou pentru a alunga "ghina" ce urmareste echipa in ultima perioada este sfintirea vestiarului si a terenului vineri. In acest scop Leonida Nedelcu i-a cerut presedintelui Emil Lupulescu sa vorbeasca cu un preot, ultimul dind garantii ca vineri, la stadion, va fi oficiata o astfel de slujba, "eveniment" care este acum la moda la mai toate cluburile. (Ovidiu MINEA)

Comentarii