Meciuri pe banda rulanta

duminică, 09 februarie 2003, 00:00
2 MIN
 Meciuri pe banda rulanta

Hotarit lucru, orice se poate spune despre voleibalistele de la Penicilina, dar nu si ca ar fi avut timp de odihna in ultima luna. Dupa ce au revenit din vacanta de iarna, jucatoarele antrenate de Aurelia Ichim si Gabriela Copcea au avut parte de un ritm infernal, cu meciuri de campionat sau de Cupa Romaniei la fiecare 3-4 zile. Acest traseu obositor este departe de a se fi incheiat, caci azi iesencele vor juca in campionat cu echipa din Pitesti, miercurea viitoare, vor disputa meciul retur din Cupa, iar simbata vor evolua in campionat, pe terenul liderei Unic Piatra Neamt.
Tinind cont de acest aspect si de uzura normala – fizica si psihica – a jucatoarelor, antrenoarele Penicilinei au decis ca in meciul jucat miercuri la Tirgu Mures sa foloseasca mai mult jucatoarele de rezerva, pentru a le oferi un "time-out" titularelor. Asa se face ca in meciul cu Gaz Tirgu Mures au jucat Visan, Bordeanu, Purice, Postelnicu, dar si Tatiana Popa si Androhovici, aflate in perioada de recuperare dupa accidentarile din toamna. Gazdele au invins cu 3-1, dar pentru jucatoarele noastre care in ultimul timp se obisnuisera cu banca de rezerve a fost un test util. In celelalte jocuri disputate in sferturile de finala ale Cupei Romaniei s-au inregistrat rezultatele: Unic Piatra Neamt – Dinamo 3-0; Universitatea Bacau – Rapid 3-0; CSU Metal Galati – RATB Bucuresti 0-3.
Revenind la meciul de astazi, din etapa a XVII-a a Diviziei A, trebuie sa spunem ca Penicilina intilneste o echipa care, fara a avea in lot nume sonore si fara a fi obtinut rezultate "bomba" in aceasta stagiune, reuseste sa se mentina intre primele patru din clasament, cu sanse la un loc de cupa europeana, gratie constantei in evolutii si meciurilor foarte bune facute in deplasare. In meciul tur, de la Pitesti, Penicilina a trecut pe linga o victorie rasunatoare, conducind cu 2-0 la seturi si pierzind in cele din urma cu 3-2, dupa un meci dramatic. Poate ca ambitia si dorinta de revansa a fetelor noastre vor face uitate astazi calculele hirtiei si diferanta de puncte din clasament…
Celelalte meciuri ale etapei sint: Stiinta Bacau – CSU Metal Galati (in tur 0-3); Gaz Tg. Mures – Rapid (0-3); Oil Terminal Constanta – Unic P. Neamt (0-3); RATB – Braiconf Braila (3-0). Dinamo va sta. (Ion TEODOR)

Comentarii