Nedelcu, din nou la Cimpina

sâmbătă, 20 noiembrie 1999, 00:00
2 MIN
 Nedelcu, din nou la Cimpina

FCM Poli continua astazi seria jocurilor cu echipe "abordabile" inceputa cu multe etape in urma, la Cimpina fiind o piine de mincat. Principala piedica din orasul prahovean este pusa mai mereu de prestatia arbitrilor, Poiana fiind cotata de multe voci drept una dintre cele mai impinse de la spate echipe din liga a doua. Apoi, relatia cunoscuta de amicitie dintre presedintele FRF, Mircea Sandu si presedintele cimpinenilor, Stefan Chitu este recunoscuta, ultimul facind si el parte din Comitetul Executiv al FRF, cel mai inalt for de conducere a fotbalului romanesc.
De altfel si antrenorul principal al iesenilor, Leonida Nedelcu, spunea inca de simbata trecuta ca principala grija a lui este legata de modul in care meciul va fi arbitrat.
Meciul are cam aceleasi date initiale cu cel de la Buzau, motivatiile fiind legate si de puncte, o eventuala reintoarcere acasa sub scut a oaspetilor insemnind practic un dublu succes datorita infundarii Poianei dar si de antrenorul Nedelcu. Ca si in Cring, acesta are orgoliul de a demonstra gazdelor de astazi ce antrenor au pierdut, tehnicianul iesean trecind in acest sezon si pe la Gloria si pe la Poiana inainte de a ajunge la Iasi. Faptul ca Nedelcu stie foarte bine ce pot jucatorii Poianei este un lucru care ar trebui sa conteze in economia jocului, mai ales ca etapa trecuta antrenorul si-a trimis cumnatul, portarul Stoian, care are sanse de a apare pe foaia de arbitraj astazi, sa-i urmareasca pe cimpineni si etapa trecuta.
Pentru acest meci, aproape sigur Poli, care nu va conta pe Chiper si Rudac, accidentati, va apela la aceeasi distribuire in teren a jucatorilor avuti la dispozitie ca la Stefanesti, "5-4-1" fiind cea mai probabila asezare in teren.
In ceea ce priveste situatia gazdelor, continua incertitudine atit de la nivelul sponsorilor (venit cu surle si trimbite, Corneliu Balta si-a luat deja talpasita) cit si a bancii tehnice (in acest sezon antrenorii au fost schimbati ca ciorapii, acum Nicolae Babeti fiind al patrulea antrenor principal al echipei) cumulata cu esecul din etapa trecuta acasa in fata Midiei au incins serios spiritele, in mod normal Poiana neavind decit varianta victoriei la dispozitie pentru a nu intra si mai serios in vrie. Printre jucatorii cunoscuti din lotul Poianei se numara portarul Mindileac, liberoul veteran Postolache si fostul golgeter sucevean Alexandru Gheorghe.
In tur, Poli a cistigat cu 2-1. Inaintea etapei de astazi, iesenii ocupa locul 14 (19 puncte, -8 la adevar) in timp ce Poiana sta in coasta iesenilor, pe locul 15 (17 puncte, -7 in clasamentul adevarului).
Formatiile probabile: Poiana: Mindileac – Badiu, Oprea, Postolache, Lupsa – I. Gheorghe, Plavache, Al. Gheorghe, Grigoras – Albu, Anghel.
Poli: Moraru – Gavrilescu, Paraschiv, Urdaru, Barbu, Gheban – Onofras, Ilie, Pintilie (Onut), Ionescu – Serban. (Ovidiu MINEA)

Comentarii