Ori noi, ori noi!

Subtitlu

vineri, 11 aprilie 2008, 21:03
3 MIN
 Ori noi, ori noi!

"Baietii sint principalii vinovati de faptul ca am ajuns sa tremuram pe final, insa am incredere ca tot ei vor face sa atinga singura varianta pe care o avem la meciul cu UTA: victoria" a fost deschiderea conferintei de presa organizata de FC Politehnica, facuta de presedintele clubului, Sorin Boca, cel care a anuntat ca la meci vor asista si 70 de detinuti de la Penitenciarul Iasi.

Mai precaut s-a aratat antrenorul Ionut Popa, care a anuntat ca are iarasi probleme de lot: "Revin Onut, Munteanu si Bilba, insa nu stiu daca voi putea conta pe Cristea, Milea, Kalai, Ciobanu, Pecnik si Bersnjak, toti cu probleme medicale. In plus, avem sase jucatori la limita suspendarii".

Tehnicianul, care a afirmat ca nu a primit nici un telefon de la vreun prieten din Arad si ca pentru el va conta doar echipa pe care o antreneaza, nu cea a echipei orasului in care locuieste, UTA, a explicat si de ce si-a facut elevii cu ou si cu otet dupa meciul din Giulesti: "Am luptat mereu pentru ei, stiu ca i-am pregatit bine si ei ce-au facut? Au jucat superficial, fara determinare si iata unde-am ajuns. Cind am cistigat i-am laudat numai pe ei, acum trebuie sa suporte criticile. Oricum, ceea ce am spus dupa meciul cu Rapid au fost cele mai frumoase cuvinte pe care le puteam spune!".

Daca fotbalistii ieseni au intrat in cantonament joi, imediat dupa ce s-au intors de la Bucuresti, oaspetii au sosit aseara in Iasi, ei urmind a efectua un antrenament astazi. Prin vocea, antrenorului Gabi Stan, aradenii au anuntat ca nu se considera deja retrogradati: "Mergem la Iasi sa obtinem un rezultat bun. Eu sint un optimist din fire, nu vreau sa consider ca sintem retrogradati".

Pe linga moralul jucatorilor, la pamint in urma esecului de joi, de acasa, cu Farul, tehnicianul aradenilor va trebui sa lucreze din greu si la cirpirea echipei, UTA anuntind ca nu poate conta pe mai multi jucatori: Zaharia si Hidisan sint suspendati, iar Marginean si Edson s-au alaturat lui Mihut, Radovanovic, Pascovici si N. Varga in grupa  accidentatilor.

Formatiile probabile

Poli: Branet – Homei, Onut, L. Munteanu, Pecnik – Miclea, Milea, Naidin, Paruolo – Cristea, Bilba.

UTA: Tudor – I. Balan, Chita, Marincau, Vasiljevic – Oprita, Todea, Oliveira, Simao – Baltoi, M. Ilie.

Popa, judecat de ziua lui!

In conferinta de presa organizata ieri, Sorin Boca a anuntat ca Poli a platit 300 000 de lei din datoria de 3,2 milioane de lei avuta la stat.

"Sper ca pina la momentul in care Comisia de Licentiere va discuta dosarul nostru datoriile sa fie achitate" a precizat presedintele gruparii iesene, care a anuntat ca memoriul prin care antrenorul Ionut Popa cerea reducerea  suspendarii de trei etape primite dupa meciul cu Unirea Urziceni va fi judecat joia viitoare: "Comisia de Apel nu s-a mai intrunit dupa ce am facut apelul, asa ca domnul Popa va sta in tribuna cu UTA".

Auzind data in care va fi rejudecat, antrenorul a reactionat: "Pai joi e 17, e ziua mea. Nu merg acolo, pentru ca imi inchid telefonul si ma duc la manastiri!".

Popa a mai anuntat ca va face un cadou de Paste jucatorilor de la Soimii Pesac, echipa comunei in care a copilarit: "Am strins un sac de ghete purtate, dar bune, pe care le voi da jucatorilor de acolo, pe care sper ca intr-o zi sa-i antrenez. Atunci, voi schimba si numele echipei in Steaua!".

Antrenorul Politehnicii s-a referit, ironic, si la surprizele aparute in ultimele etape in Liga I: "Vreau sa laud echipe care pina acum au dat un gol sau doua si au pierdut intr-una si deodata etaleaza o forma deosebit de buna, incepind sa cistige. Cred ca s-au pregatit serios pentru ultima parte a campionatului, pentru a atinge atunci virful de forma".

Comentarii