Perioada reglajelor fine

vineri, 28 februarie 2003, 00:00
2 MIN
 Perioada reglajelor fine

Inceputa cu o intirziere de o ora datorita faptului ca sosirea oaspetilor a fost ingreunata de un carambolaj pe soseaua Pascani – Iasi, intilnirea amicala de ieri, a confirmat ca angrenajul lui Poli a ajuns in faza reglajelor fine, cele majore, legate de noua conceptie de joc, fiind rezolvate. Astfel, partida a insemnat o dominare totala a iesenilor care au avut o posesie zdrobitoare si au desenat frumos in ciuda terenului inghetat. Gazdele s-au desprins chiar din debut, Pacurar (‘4 – sut de la 25 metri) si Bernard (’10 – deviere cu capul, dupa o lovitura libera) inscriind doua goluri foarte frumoase. Aflat intr-o excelenta dispozitie de joc, Bernard a "recidivat" inscriind inca o data in minutul 52, Poli mai ratind de trei ori (Bilba, Chiper, Mitruc) singur cu portarul si avind o bara prin Botan. Profitind de o eroare a lui Dragoi (folosit pe un post inedit, de libero) Maranda (’80) a scapat singur cu Mihalache si a salvat onoarea oaspetilor, stabilind astfel si scorul final, 3-1.
Poli: Matyas – Bernard, A. Ilie, Vaduva – Abalasei, Mitruc, Chiper, Cristea, Gheban – Bilba, Pacurar, apoi Mihalache, Ivasca, Bozga, Matinca, D. Munteanu, Botan si Dragoi.
CFR: Mandric – Ancuta, Bichir, Ciopraga, Ciosu, Vizitiu – Tutu, Maranda, Goanta – Pistinciuc, Sirbusca apoi Ailenii, Covrig, Dascalescu, Sandu, Lupu.
La Poli, care testeaza un jucator tinar, Scarlat, nu au putut evolua, fiind accidentati, Dulcianu, Ionescu, Dobrea si Brighiu. Urmatorul test al lui Poli va avea loc simbata, cu echipa a doua, care activeaza in divizia D. (Ovidiu MINEA)

Comentarii