Poli a batut pe Juventus

sâmbătă, 11 februarie 2006, 00:00
2 MIN
 Poli a batut pe Juventus

Dupa esecul suferit in fata Albaniei si dubla victorioasa de miercuri, cu Ceahlaul si, in afara turneului, cu echipa de tineret a lui Ascoli, Politehnica Iasi a cistigat ieri un nou meci in cadrul Norcia Winter Cup 2006. Iesenii au trecut cu 2-1 (1-0) de divizionara B elvetiana Juventus Z?rich, insa meciul nu l-a satisfacut pe antrenorul Ionut Popa: „Chiar daca am dominat de la un capat la altul, am jucat slab, oboseala incepind sa se simta, cu toate ca, simtind acest lucru, dimineata le-am dat liber. Din nou, lucrurile au mers mai bine in sistemul 4-3-2-1, pe care l-am aliniat in actul doi, decit 4-4-2-ul din prima repriza”. Mai dezamagit era tehnicianul de accidentarea fundasului Radu Ciobanu: „In minutul 2, Ciobanu a urcat in atac si a fost lovit in plina figura de portarul elvetian. Curgindu-i singe si pe gura si pe nas, a fost transportat de urgenta la spital. Nu mai scapa de ghinioane baiatul asta!”
In ceea ce priveste evolutia scorului, acesta a fost deschis de Rednic din penalty (min. 10), dupa un fault asupra lui Onofras, si majorat de Bilba in minutul 60, dupa o centrare a lui Bordeanu, elvetienii reducind din handicap cu 4 minute inainte de finis.
Poli a aliniat ieri doua formule de joc: Poli: Branet – Beceru, Bernard, Ciobanu (‘2 – Onut), Dianu – Onofras, Gavatorta, Iurisniti, Rednic – Cernoch, Palimaru – repriza I.
Marc – Toma, Onut, Ir. Ionescu, Bordeanu – Tincu, Mitruc, Ciubancan (min. 60 Cata) – Arhire, Miclea – Bilba – repriza II.
Urmatorul meci al Politehnicii va avea loc duminica, cu Gaz Metan Medias, liderul B3, Ionut Popa spunind ca intentioneaza ca in acest meci sa utilizeze cel putin 60 de minute echipa ce se contureaza a fi de baza.
La capitolul diverse, mentionam faptul ca antrenorul Politehnicii joaca pina noaptea tirziu tenis cu piciorul, insa nu reuseste sa scape de kilogramele in plus, iar italienii si-au demonstrat din nou ospitalitatea, oficialitatile locale oferind un dineu reprezentantilor fiecarui club participant la turneu, primarul Norciei acordindu-le acestora diplome.
Luni, cu citeva zile intirziere fata de data anuntata initial, este asteptat in cantonament si croato-argentinianul Saric, care s-a accidentat in vara trecuta si nu a mai apucat sa joace la Poli. Mijlocasul va fi retinut in lot in functie de prestatia pe care o va avea. (Ovidiu MINEA)

Comentarii