"Mi-e teama sa nu clacheze"

joi, 13 iulie 2000, 23:00
2 MIN
 "Mi-e teama sa nu clacheze"

Fotbalistii de la FCM Poli Iasi continua supliciul celor trei antrenamente zilnice pe care le programeaza antrenorul Leonida Nedelcu in cantonamentul de la Cimpulung Moldovenesc. Ieri, orele 7,30, 10,30 si 18,00 au insemnat tot atitea starturi pentru o echipa care respecta la secunda programul stabilit. Din pacate, duritatea antrenamentelor a facut si citeva victime, tinerii Asanache si Butnaru nefacind fata cerintelor. In schimb, Danut Munteanu este de departe cel mai puternic fotbalist, antrenorul Leonida Nedelcu spunind despre bacauan ca "te izbesti de el ca de un zid. Sper din toata inima sa i se rezolva transferul". La capitolul revelatii, tehnicianul iesean l-a trecut pe Matinca, care a etalat si o generoasa dispozitie la efort, capitol necunoscut pina acum, mijlocasul lui Poli legind excelent jocul in meciul cu Foresta. De asemeni, Irinel Ionescu a jucat excelent in meciul cu sucevenii, fiind cel mai bun de pe teren in opinia lui Nedelcu.
Din pacate, aceste perspective destul de roz care se intrevad pot fi repede intoarse cu 180 de grade. "Datorita lipsei banilor, baietii nu au asigurat un desert, lucru firesc pentru alimentatia din aceasta perioada de pregatire. De asemeni, sustinatoarele de efort, absolut necesare, lipsesc si ele si mi-e teama ca baietii sa nu clacheze. Nici macar o vitamina C sau o aspirina care trebuie dupa antrenamentele derulate pe ploaie nu avem! E mare pacat ca nu se pot asigura aceste lucruri, pentru ca in rest conditiile sint excelente. Repet, dupa cum se misca baietii, daca vor fi sustinuti, anul acesta putem fi in cartile promovarii", a declarat Leonida Nedelcu.
Acesta a mai spus ca astazi, de la ora 17,30, Poli va juca impotriva divizionarei D ASA Cimpulung, partida in care titularii vor fi menajati. Simbata dimineata, Poli va juca ori cu Foresta Suceava ori cu Olimpia Satu Mare, cu ultima echipa raminind sigura intilnirea de miercuri. (Ovidiu MINEA)

Comentarii