Rasplata pentru suporteri

miercuri, 17 martie 2004, 00:00
2 MIN
 Rasplata pentru suporteri

Invitat in cadrul emisiunii „Sport Show cu Ovidiu Minea”, difuzata de Tele M in fiecare luni, incepind cu ora 16.45, presedintele CA al CS Poli Unirea, Gheorghe Nichita a declarat ca se gindeste deja la extinderea capacitatii stadionului „Emil Alexandrescu”. „Iasul merita un stadion mai mare, deoarece la finele actualei renovari capacitatea va fi doar de 10 500 de locuri pe scaune. Totul depinde insa si de rezultatele echipei. Daca va merge bine, ne va sili sa extindem capacitatea, sa facem si instalatie de nocturna, avind deja proiecte in acest sens”, a spus primarul Iasului, care a adaugat: „In semn de multumire pentru suporterii care au sustinut echipa in meciul cu Vasluiul, dar si pentru cei care nu au reusit sa intre pe stadion, vom lasa intrarea libera la meciul urmator de pe teren propriu, cu Unirea Focsani, care se va juca, probabil, cu doua zile mai devreme fata de programarea initiala, deoarece pe 27 martie, stadionul „Emil Alexandrescu” gazduieste partida de rugby din Cupa Europeana a Natiunilor, dintre Romania si Georgia”.
Nichita a mai spus ca principala preocupare actuala a echipei din Copou este indepartarea starii de relaxare: „Firesc, am luat o optiune serioasa pentru divizia A ca urmare a succesului din meciul cu Vasluiul, insa daca ne culcam pe lauri putem avea surprize neplacute. De altfel, le-am atras atentia conducatorilor sa lucreze cu jucatorii la psihic, pentru ca acestia sa nu abordeze relaxat meciul de simbata, de la Sfintu Gheorghe, unde trebuie neaparat sa invingem pentru a pastra distanta fata de urmaritoare. Nu uit faptul ca, prin retragerea Onestiului, Vasluiul este la doar 3 puncte distanta de noi la <>”.
Prezent in studio alaturi de seful clubului, cea mai spectaculoasa achizitie a iernii pentru Poli, Alin Savu a mers pe mina lui Nichita: „Daca aveam 10 puncte avans inaintea ultimelor trei runde, atunci putem spune ca sintem promovati”. Mijlocasul lui Poli a mai mectionat ca a vorbit cu bunul sau prieten, Edi Iordanescu, care i-a spus ca atmosfera de la FC Vaslui dupa esecul din Copou este mai mult decit apasatoare, mai multi jucatori fiind tentati sa paraseasca gruparea pastorita de Adrian Porumboiu. (Ovidiu MINEA)
L-am pierdut pe Nemtanu!
Desi nu erau probleme in privinta intelegerii dintre parti, revenirea in Copou a lui Leonard Nemtanu nu se va putea realiza. „Am discutat cu oficiali ai Ligii si ai Federatiei si nu am gasit nici o solutie prin care sa-l legitimam acum, jucatorul fiind obligat sa stea pina in vara” a spus presedintele lui Poli, Marius Stan. (OM)
Un iesean in Comitetul Executiv al FRF
Vicepresedintele FC Noua Generatie Iasi, Paul Costas a devenit membru al Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal, forul conducator al fotbalului romanesc. Fostul portar al lui Poli urmeaza sa fie unul din responsabilii activitatii fotbalistice juvenile interne, el participind deja ieri la o sedinta prezidata de Mircea Sandu. (OM)

Comentarii