Reintilnire cu Burlacu

vineri, 17 martie 2006, 22:15
2 MIN
 Reintilnire cu Burlacu

Cita vreme intilnirea intre conducerea echipei iesene de baschet si sponsori care sa „rumege” esecul rusinos din etapa trecuta n-a avut inca loc, nimic nou nu s-a intimplat in anturajul CSM-ului, care astazi va juca la Ploiesti cu campioana Asesoft, in aproape aceeasi formula. Daca Lobanov si Brunson sint din nou in lotul care a facut deplasarea, nici Mladenovic nu va lipsi chiar daca acuza o usoara intindere la coapsa. Si chiar daca la un moment dat se punea problema ca Woods sa fie al treilea strain, situatia a ramas neschimbata dupa ce americanul s-a plins de efectele unei interventii stomatologice. Si daca in privinta strainilor „debutantul” Radu Boisteanu s-a hotarit, lotul s-a completat cu Badila, Moscalu, fratii Moldovanu, Calinescu si Nicolae. Cum Nanescu are din nou genunchiul umflat si nu s-a antrenat deloc, tehnicianul iesean era tentat aseara sa-si completeze efectivul cu inca un jucator de la echipa de divizie B, Costica Amarghioalei. Asadar, oaspetii prezinta o echipa mult schimbata fata de partida tur, atita vreme cit din echipa de start de atunci n-a mai ramas decit Mladenovic, dupa despartirile de Lupusavei, Murgoci, Bogavac si Anghel. Si daca in acel joc campionii au dominat copios, conducind si la 30 de puncte diferenta (79-92 a fost rezultatul final dupa ce iesenii au revenit puternic in ultimul sfert), este de asteptat ca ploiestenii sa detina controlul si astazi, prin forta lotului de care dispun: ieseanul Burlacu, Ocokoljic, Avljias, Krasic, Carutasu, Apostol ori Szijarto. In plus oaspetii vor fi nevoiti sa infrunte si oboseala drumului, dupa ce, din ratiuni financiare, s-a decis ca deplasarea sa fie efectuata in ziua partidei.
Celelalte partide ale etapei a 22-a: Poli-Mobitelco Cluj – Gaz Metan Medias (in tur, 65-58), Rapid Bucuresti – CSM Oradea (56-95), Dinamo-Erbasu Bucuresti – CSU Brasov (84-57), CSU Sibiu – Elba Timisoara (86-79) si Muresul Tg. Mures – West Petrom Arad (53-82). BCM Pitesti sta.
Final de sezon in esalonul secund
Campionatul Diviziei B se incheie astazi odata cu ultima etapa din retur. Iesenii de la Poli-CSS Unirea joaca la Sala Polivalenta, de la ora 11.00, cu LPS Galati, intr-o partida care nu mai poate influenta pozitiile din clasament ale combatantelor. Gazdele antrenate de Gabriel Clapon vor termina sezonul pe pozitia a treia in seria a III-a fara drept de participare la turneul semifinal de promovare in primul esalon.

Comentarii