Reunire schioapa

luni, 04 iulie 2005, 23:00
2 MIN
 Reunire schioapa

Desi a glumit din start – facind o paralela intre data reluarii pregatirilor echipei pe care o antreneaza si Ziua Americii, spunind chiar ca il asteapta ca sponsor pe George W Bush datorita acestui fapt – tehnicianul lui Poli Iasi, Ionut Popa, era destul de ingrijorat ieri dimineata, la primul antrenament de dupa vacanta. Desi a avut la lucru dimineata 26 de jucatori, antrenorul era departe de a fi multumit in ceea ce priveste calitatea „materiei prime”.
Din vechea garda mai erau la lucru doar Branet, Toma, Beceru, Onut, Ad. Ilie, Bernard, Mitruc, T. Stanciu, Bilba, M. Pacurar si Bogdanovic, cu mentiunea ca ultimii doi se vor alatura grupului disponibilizatilor compus din Arcanu, Dulcianu, T. Petre, I. Pirvu, Baldovin, Fl. Croitoru, Bordianu si S. Cernat. O nota speciala este Chiper, revenit dupa un an in care a fost accidentat, el urmind a evolua la echipa a doua, alaturi de un argentinian, Buniva, ce nu a corespuns testelor date pe finalul sezonului trecut, dar care nu a vrut sa se intoarca acasa, preferind sa ramina in divizia C!
Lipseau motivat Gavatorta, Onofras, Arhire si D. Rednic, toti fiind asteptati astazi la antrenamente desi ultimii trei cocheteaza inca cu ideea de a pleca in strainatate, destinatiile tatonate fiind, in ordine, Ucraina, Azerbaidjan si Ungaria. In ceea ce-l priveste pe Miclea, acesta este, la ora actuala, jucatorul Craiovei, rezolvarea transferului sau fiind, deocamdata, in coada de peste.
In afara veteranilor, la pregatiri au aparut si trei jucatori de la echipa a doua, Palimaru, Tincu si Alin Lungu dar si un val de fotbalisti noi. Citiva cunoscuti, altii carora nici conducatorii ieseni nu le stiau numele! In grupul celor pe care Popa se gindeste ca se poate baza se numara portarii Marc (FC Brasov) si Plesca (FC National), mijlocasul Ciubancan (Tricotaje Ineu) si virful Vrajitoarea (FC Arges), dar si argentinienii Raponi (fundas) si Soriano (atacant), ambii de la Saltermo, din liga a doua, daca acestia vor confirma recomandarile. Sanse infime ori nule de a ramine in Copou le au Zamfirache (FCM Bacau II), Ispas (Dinamo II) si inca doi pusti, Cristea si Vasile din cite au fost prezentati, care spun ca vin de la juniorii lui Steaua, despre ultimul avansindu-se ideea ca e un nepot de-al lui Gigi Becali.
In conditiile prezentate, nu e de mirare ca Popa a spus ca spera ca pina joi, cind va pleca in cantonament, sa mai aiba la dispozitie inca 4-5 jucatori de valoare. Singura certitudine este legata de achizitia lui Radu Ciobanu (FCM Bacau), care a venit ieri in Iasi si s-a inteles cu conducerea clubului. Ionut Popa mai afirma ca asteapta un virf din Gabon si un portar marocan. Tot in cursul saptaminii acestea mai este asteptat unul dintre mijlocasii argentinieni, Sanchez si Alastra. (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii