Sa nu pierdem!

joi, 11 noiembrie 2010, 22:05
2 MIN
 Sa nu pierdem!

Pregatind meciul de simbata, de la Turda, din etapa a XII-a a Ligii a II-a, CSMU Politehnica parasit ieri Iasul, cu destinatia Cluj. Inaintea plecarii spre Ardeal, clubul iesean a organizat o conferinta de presa la care au participat antrenorul principal al echipei, Adrian Falub, si jucatorul Youssouf Kamara.

Falub a declarat ca "principalul obiectiv al nostru simbata este sa nu pierdem. Un punct ar fi un rezultat pozitiv, trei puncte ar fi ceva extraordinar", tehnicianul motivindu-si afirmatia: "Desi a facut un singur punct de cind a schimbat antrenorul, Turda, care are si citiva jucatori imprumutati de la "U" Cluj, joaca mult mai organizat. E o echipa buna, care a pierdut un singur meci acasa, cistigind doua si remizind in alte doua. De aceea, eu zic ca nu-i usor de jucat la Turda, mai ales ca noi nu am reusit pina acum nimic important in deplasare, unde am obtinut doar un punct pe teren. In plus, sint ingrijorat din cauza indisponibilitatilor. Kamara, Palimaru si Tincu nu face deplasarea iar Herghelegiu, singurul virf valid, este incert, el lovindu-se la spate la lotul de juniori". Falub a mai spus ca obiectivul sau pentru acest sfirsit de tur este pastrarea echipei la trei puncte de un loc promovabil. "In fotbal, trecutul nu conteaza, viitorul nu exista. Tot ceea ce conteaza este prezentul. Cu lotul actual putem ramine unde sintem, la trei puncte de promovare. lucru ce ar insemna o performanta. Pentru asta, trebuie sa cistigam meciurile de acasa si sa nu le pierdem pe cele din deplasare, in care nu trebuie sa uitam ca un punct este mai mult decit nici unul". Antrenorul iesenilor a mai spus ca in iarna se pot schimba multe lucruri in serie, neexcluzind intrarea Sibiului in lupta pentru promovare: "Am fost la un meci al Sibiului si am vazut o echipa buna, organizata, cu sase-sapte mii de oameni in tribune. Tinind cont de forta orasului si de foamea de fotbal de acolo, nu este exclus ca in iarna sa-si reconsidere pozitia si sa incerce promovarea, mai ales ca nu au pierdut nici un meci pina acum".

Timid, Kamara, care a suferit o leziune fibrilara musculara in meciul cu FC Silvania, a spus intr-o romana aproximativa ca "am venit la Iasi doar pentru promovare. Imi place aici, vreau sa avem rezultate. La Tirgu Jiu nu m-am adaptat, dupa sezonul bun de la Arges, insa sper sa-mi revin la Iasi".

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii