Saru’mina, Doamna!

marți, 12 octombrie 2004, 23:00
2 MIN
 Saru’mina, Doamna!

Ieri, jucatorii lui Poli Iasi au plecat spre Arad unde vor sustine astazi, incepind cu ora 14, meciul din 16-imile Cupei Romaniei cu UTA. Asa cum era prevazut, lotul iesean este compus din doua parti, 9 jucatori de la prima echipa plecind de la Cimpulung Moldovenesc, cu un microbuz sub comanda „secundului” Narcis Ciocirlan, alti 7 jucatori, de la echipa a doua, facind drumul spre Arad cu trenul alaturi de Adrian Kereszy, „principalul” „satelitului”. Pentru ca jucatorii sa nu acuze oboseala s-a luat decizia ca pentru fiecare fotbalist sa i se cumpere 2 locuri, la clasa I. Chiar daca echipa ce va fi aliniata va fi lipsita de aportul titularilor, oficialii ieseni spun ca obiectivul este calificarea in optimile competitiei fotbalistice interne numarul 2.
UTA, echipa de mare traditie in fotbalul intern, care a fost pregatita multi ani de actualul tehnician al iesenilor, Ionut Popa, a pornit sontic-sontic in campionat, „Batrina Doamna” a fotbalului romanesc devenind la un moment un butoi cu pulbere. Dinamita a fost dezamorsata si noul antrenor, fostul portar Silviu Iorgulescu, pare a fi gasit reteta fericirii, dovada revirimentul din ultimele runde, care au adus echipa la mijlocul B3 (locul 8, 13 puncte, ^1 la adevar). Vedeta gazdelor este fost rapidist Marius Sumudica, virf ce va fi marcat de Bernard. (OM)
Formatiile probabile
UTA: Mirne – Maghici, N. Varga, A. Rusu, R. Andone – Chitescu, Szillyer, Bota, D. Radoi – B. Apostu, Sumudica.
Poli: Branet – Beceru, Ad. Ilie, Marin, Bernard, Fl. Croitoru – Cl. Ionescu, Tincu, Lungu – Onofras, Pacurar.
Arbitri: Teodor Craciunescu (Rimnicu Vilcea), Marcel Savaniu (Sibiu), Bogdan Medrea (Rimnicu Vilcea).
Astazi, mai au loc meciurile: FC Botosani – Otelul Galati; Callatis Mangalia – Apulum Alba Iulia; Armatura Zalau – Universitatea Craiova; Dacia Unirea Braila – Rapid; „U” Cluj – Steaua; Olimpia Satu Mare – Dinamo; FC Caracal – FC National; Dinamo II – Poli AEK Timisoara; FCM Bacau II – Farul; Gaz Metan Medias – FC Brasov; International Pitesti – FCM Bacau; CS Deva – Sportul Studentesc; Unirea Urziceni – FC Arges; FC Ghimbav – Gloria Bistrita; Pandurii Tg. Jiu – CFR Cluj. Toate meciurile incep la ora 14,00, partida Dinamo II – Poli AEK fiind transmisa, in direct, de TV Sport.
Popa se tine de bancuri
Conform agentiei MEDIAFAX, antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, a
declarat, inaintea meciului de astazi, ca doreste sa cistige aceasta competitie: „Acest meci reprezinta o?buna ocazie?pentru jucatorii care au evoluat mai putin la prima echipa, dar si pentru cei de la echipa a doua de a demonstra ca merita sa faca parte din primul unsprezece al echipei de baza. Nu tratam cu lipsa de interes acest meci si le-am spus jucatorilor ca vreau sa cistigam Cupa Romaniei“, a declarat?Popa. Cunoscind faptul ca Poli pleaca cu un fel de echipa secunda la Arad, condusa de Narcis Ciocirlan, l-am conectat telefonic pe principalul iesean care ne-a spus ca a facut o gluma. Se pare ca este destul de reusita! (OM)

Comentarii