Schimbare de antrenor la CSMS

luni, 04 februarie 2013, 22:49
1 MIN
 Schimbare de antrenor la CSMS

Cantonamentul CSMS Iasi din Antalya a fost cu ghinion pentru Danut Munteanu. Abia instalat in functia de antrenor secund al gruparii din Copou, fostul fundas stanga s-a accidentat si a pierdut postul de asistent al lui Liviu Ciobotariu. Reamintim, Munteanu, care trebuia sa fie instalat in functie imediat dupa plecarea lui Gheorghe Mihali din Copou, a fost operat la sfarsitul anului trecut la tendonul lui Achile, dupa un accident suferit la o miuta. Postul de "secund" i-a fost conservat pe finalul turului, el fiind instalat in noua functie la inceputul anului. Dupa ce a participat si la cantonamentul de la Slanic Moldova, Munteanu a acuzat din nou probleme la piciorul operat, probleme care l-au pus in imposibilitatea de a mai lucra la capacitate maxima, el urmand a reveni astazi acasa.

In locul lui Munteanu va fi instalat Adrian Kereszy. Fostul jucator al Politehnicii, care a mai fost angajat la Centrul de Copii si Juniori, la Poli II si, pana aproape de sfarsitul turului, la CSM Pascani, echipa care activeaza in Liga a III-a, a si plecat ieri spre provincia din sudul Turciei, pentru a incepe treaba.

Altfel, astazi, de la ora 17:00, CSMS Iasi disputa primul joc amical din Antalya, in compania echipei Cernomoret Odessa, care ocupa locul V in prima liga ucraineana.

Comentarii