Sfirlea se pregateste normal

miercuri, 29 aprilie 2009, 21:59
2 MIN
 Sfirlea se pregateste normal

Politehnica Iasi pleaca miine la Brasov acolo unde simbata disputa un nou meci important in Liga I, cu formatia locala FC. Revenit marti din Italia, unde a fost plecat dupa esecul cu Unirea Urziceni, antrenorul Cristiano Bergodi are citeva probleme importante in lot. Principalele necazuri apar iarasi in compartimentul ofensiv, acolo unde, la ora actuala, doar Andrei Cristea si Lamine sint apti suta la suta. Tot la capitolul certitudini apar si absentele lui Cristi Bratu (care este suspendat ca urmare a cumulului de cartonase galbene) si Clement Palimaru, ce este accidentat. In ceea ce-l priveste pe Ionut Bilba, acesta a fost anuntat incert datorita faptului ca acuza unele probleme musculare. Tot la capitolul incerti apare si Romulus Miclea, care nu a putut nici el sa se antreneze in regim normal in startul saptaminii.

Vesti bune vin de la Montiel, care este recuperat suta la suta, si Sebastian Sfirlea. Ultimul, care a suferit o fractura de metatarsian pe 11 februarie, intr-un meci amical disputat in cantonamentul din Antalya, s-a pregatit normal toata saptamina, el fiind apt de joc din punct de vedere medical. Mijlocasul Politehnicii a recunoscut ieri ca arde de nerabdare sa reintre intr-un meci oficial: "Fizic ma simt bine, cred ca am recuperat deficitul de pregatire aparut ca urmare a accidentarii. Si psihic sint OK, sint pregatit sa reintru. Nu stiu insa daca din punct de vedere tactic sint la nivelul pe care-l asteapta Mister (n.r. – antrenorul Cristiano Bergodi). Normal, dinsul va decide care va fi momentul oportun pentru revenirea mea intr-un meci oficial. Din punctul meu de vedere, pot sa spun doar ca am o dorinta mare de a juca".

Poli va pleca la Brasov vineri, dupa un antrenament ce va fi efectuat in cursul diminetii, revenirea acasa cu autocarul cu care se va face deplasarea urmind a se face imediat dupa partida de simbata, care va avea startul la ora 17:00.

Comentarii