Succes asteptat

duminică, 13 septembrie 2009, 22:04
2 MIN
 Succes asteptat

Cita vreme au mai jucat de doua ori in partide amicale in pauza dintre campionate si au invins de fiecare data vecinii din sud, handbalistii ieseni nu si-au facut probleme pentru debutul in noul sezon competitional. Intilnirea de ieri de la sala LPS a curs conform asteptarilor si gazdele au avut permanent avantaj de 4-6 goluri pe tabela in confruntarea cu HC Vaslui. In fata unui adversar agil si care s-a aparat avansat studentii au gasit solutii sa se desprinda cita vreme apararea a functionat iar contraatacurile au mers bine. In conditiile in care n-au ratat la fel de mult dar au avut si norocul unor portari adversi neinspirati, baietii pregatiti de cuplul Costel Schender-Danut Constantinescu si-au asigurat diferenta in prima parte si si-au conservat-o in actul secund atunci cind in teren au mai aparut si jucatori de rezerva, in aparare s-a mai pierdut din concentrare si nici poarta n-a mai mers la fel. Velicu a fost acelasi handbalist pragmatic, Caciuc s-a adaptat perfect ca extrema, Oniga n-a punctat dar a scos citeva aruncari de penalitate, Onuta si-a pus in valoare experienta si nu se vede c-a lipsit mult timp de pe teren, Motrevici a fost exact in vreme ce Ifrim a parut mai altruist decit altadata si a fost golgeterul partidei desi procentajul aruncarilor n-a fost grozav.

Pentru Politehnica au evoluat: Buga – Velicu (7 goluri), Ifrim (9, 2 din 7m), Motrevic (5), Oniga, Onuta (3), Caciuc (8, 1 din 7m) apoi Mitrofan, Ciocoiu, Gherciu si Iftimi.

Celelalte rezultate ale rundei inaugurale: Bucovina II Suceava – Universitatea Galati 33-25 (16-11) si LPS Piatra Neamt – CSM Focsani 24-37 (13-19).

Etapa viitoare (27 septembrie): Universitatea Galati – CSM Focsani, HC Vaslui – LPS P. Neamt si Bucovina II Suceava – Politehnica Iasi

Comentarii