Suceava ne-a suflat doi jucatori

joi, 22 august 2002, 23:00
2 MIN
 Suceava ne-a suflat doi jucatori

Dupa cum am anticipat in numarul de ieri, la Poli Unirea s-a produs primul scurtcircuit in lotul de jucatori dorit de managerul Vasile Simionas, fundasul central Dorel Bernard trecind la Bucovina Suceava. Desi miercuri, dupa amicalul Poli – Laminorul, cind a plecat acasa, la Suceava, fotbalistul a spus ca a doua zi se va intoarce in Copou, el nu s-a prezentat ieri la antrenamentele coordonate de Simionas. Jucatorul Forestei Falticeni a dat astfel curs ofertei (contract de 7 500 $ anual) venite de la clubul ce a cumparat locul de B al Metromului, oferta superioara celei facute de Poli (6 000 $). Desi oficialii suceveni sustineau ieri ca Bernard semnase deja cu Bucovina, omologii lor ieseni sperau in acelasi timp in reintoarcerea fundasului central utilizat titular in mai toate meciurile de pregatire. Desi aceasta dezertare a intors pe dos planurile facute pina acum de tehnicienii ieseni, sosirile lui Ionescu (Plopeni) si Vaduva (FCM Bacau) dau doua variante viabile de acoperire a acestui post.
Un alt jucator vizat de Poli, Mitruc, va ramine aproape sigur la Bucovina Suceava, bucovinenii spunind ca au platit deja lui Nati Meir banii necesari transferului fostului jucator al Laminorului Roman. Cu toate acestea, si in acest caz Poli a anuntat ca tratativele continua.
In aceste conditii, sigura pare a fi doar sosirea lui Florin Croitoru, jucatorul ce apartine de FC Onesti si s-a antrenat cu FC Bihor fiind asteptat astazi in Iasi. In alta ordine de idei, Adrian Cristea si Adrian Ilie s-au intors de la Chisinau, unde au jucat miercuri seara intr-o selectionata a Romaniei formata din jucatori tineri de la FCM Bacau, Otelul, Ceahlaul, Gloria Bistrita si Poli Iasi care a infruntat o echipa a Republicii Moldova. Gazdele s-au impus cu un scor sever, 5-1 (2-1), intr-un meci in care cei doi ieseni au fost titulari.
Mai mentionam faptul ca nou creata divizionara D, Poli Unirea II, va fi condusa de tandemul Gelu Paveliuc – Liviu Petrache, "secundul" lui Poli urmind a fi "principalul" "satelitului" si nu Didi Florean, care a rupt colaborarea (inceputa din postura de organizator de competitii) cu gruparea din Copou. (Ovidiu MINEA)

Comentarii