Traditia continua

joi, 22 ianuarie 2004, 00:00
2 MIN
 Traditia continua

Prima partida amicala a anului pentru handbalistii de la Politehnica s-a incheiat cu o infringere in fata Bucovinei Suceava, rezultat care mentine traditia incetatenita in ultimul timp conform careia fiecare dintre echipe s-a impus numai in meciurile din deplasare. Reveniti de doar citeva zile din cantonamentul de Tg. Neamt, iesenii au parut obositi in confruntarea cu o echipa care a marsat pe o apararea extrem de agresiva si un atac inventiv coordonat de Rohozneanu, jucator imprumutat de Fibrex Savinesti la echipa de la care s-a transferat in vara. Chiar daca au fost condusi aproape treisferturi din meci, oaspetii au revenit spre final si si-au adjudecat o victorie la limita, asta dupa ce au ratat sase aruncari de la sapte metri in prima repriza si altele doua in partea secunda. Pentru echipa condusa de cuplul Badulescu-Schender infringerea n-a fost gustata deloc, dovada fiind sedinta prelungita tinuta in vestiar la final, si asta in ciuda argumentelor legate de numeroasele indisponibilitati: Crainiceanu (cu probleme la ligamentele unui genunchi), Damian (furunculoza), Elisei (operat de apendicita), Massari (fisura la un deget), Adam (accidentat si invoit) si Roua (care a jucat putin, intr-un picior). „S-a vazut ca sucevenii lucreaza de mai mult timp cu mingea in vreme ce noi am acuzat absenta a patru titulari. Apoi s-a simtit si faptul ca l-am inlocuit pe Pralea in repriza secunda, pentru a-i vedea la lucru si pe ceilalti. Bine macar ca toate acestea s-au intimplat acum.” – au fost concluziile trase de antrenorul Cornel Badulescu vizavi de o partida in care improvizatiile au curs riuri daca vorbim de plasarea longilinului Tudose pe extrema stinga (de unde, culmea, a si marcat o data) a lui Onuta si Gradinaru pe extrema cealalta (ambii cu aport nesemnificativ la ofensiva) sau de cea a lui Dimofte pe inter dreapta (vizibil incomodat de situatie si cu un joc defensiv obstructionist, care costa). Si chiar daca sucevenii au prezentat o aparare beton, in jocul gazdelor s-a vazut o moleseala pentru care antrenorul Badulescu are o explicatie legata de regresul inregistrat in mod curent dupa revenirea dintr-un cantonament, generat de reacomodarea cu sala.
Marcatori: Dediu 7 (2 din 7m), Ciocoiu 6 (4), Dimofte 4, Roua 3, Velicu 3, Tudose 2, Moraru 1 respectiv Rohozneanu 7, Chirut 6 (1), Iriciuc 4, Glucovschi 3, Mitrea 3, Tcaciuc 2, Grigoras 1 si Hatneanu 1.
Urmatoarele doua partide de pregatire ale Politehnicii sint programate miine, cind studentii vor intilni Fibrex Savinesti de la ora 9.00 respectiv 16.30. (Lucian MINUT)

Comentarii