Valeleu!

miercuri, 18 octombrie 2006, 23:01
2 MIN
 Valeleu!

Blestemul problemelor de lot ce au cazut asupra Politehnicii Iasi a depasit orice limita! In numarul de ieri al „Ziarului de Iasi” va informam ca antrenorul principal, Ionut Popa, nu va conta, cu siguranta, in meciul de duminica, cu Rapid Bucuresti, pe 7 jucatori. Onut, Ciobanu si Bilba sint suspendati ca urmare a eliminarilor din meciul cu Steaua (primii doi), respectiv datorita cumulului de cartonase galbene, Gavatorta are probleme psihice iar Bernard, Miclea si Ciubancan sint accidentati. Ieri, gruparea din Copou a primi inca doua lovituri, problemele grave din zona centrala a defensivei propagindu-se si la mijlocul terenului. Astfel, Iurisniti si Saric, cei doi jucatori care puteau suplini lipsa lui Gavatorta, nu au participat la meciul-scoala cu Poli II disputat dupa amiaza, ambii avind sanse minime de a fi prezenti duminica pe teren. Primul a suferit o criza violenta de torticolis (lipsa de mobilitate a gitului), iar Saric nu a putut sa se antreneze datorita unor dureri la genunchi, aparute dupa meciul de la Pitesti si amplificate in aceasta saptamina. Faptul ca duminica ar putea sa nu aiba la dispozitie 9 jucatori i-au facut pe oficialii lui Poli sa incerce sa amine meciul, intentia iesenilor izbindu-se insa de refuzul giulestenilor: „Am luat legatura cu oficialii Rapidului, apelind la intelegerea lor vizavi de situatia in care ne aflam, si le-am cerut sa aminam meciul. Presedintele Zota mi-a spus insa ca nu e de acord, pentru ca deplasarea e deja organizata si Rapidul are un program ferm stabilit. Conform regulamentelor, fara acceptul giulestenilor nu avem nici o sansa sa solicitam LPF sa amine meciul, asa ca nu am mai avansat la Liga solicitarea noastra” a declarat presedintele Politehnicii, Sorin Boca. Situatia creata l-a lasat fara cuvinte ieri pe Ionut Popa. „Cu 9 jucatori indisponibili, intre care 7 titulari, nici nu stiu ce declaratii sa mai dau. Imi dau seama acum ca situatia de la Pitesti a fost parfum fata de cea de acum. Efectiv, nu stiu la ce solutii sa mai apelez”, a spus tehnicianul iesean.
Tinind cont de faptul ca meciul se va disputa cu siguranta duminica, Boca a confirmat faptul ca Poli va pune in vinzare biletele de intrare simbata dimineata: „Cred ca tichetele se vor vinde incepind cu ora 9.30 la aceleasi preturi cu cele vindute la partida cu Steaua, 10 RON la peluze si 20 RON la tribune”.
Fluiera Balaj
Meciul Poli Iasi – Rapid, care va avea loc duminica, de la ora 14,00, pe stadionul din Copou, va fi condus la centru de baimareanul Cristian Balaj, ajutat la linii de Aurel Onita (Constanta) si Gero Szabo (Cluj). Observatori vor fi Alexandru Popescu si Marcel Lica.

Comentarii