„Vreau sa bat Nationalul!”

miercuri, 20 octombrie 2004, 23:00
2 MIN
 „Vreau sa bat Nationalul!”

Desi are echipa in piuneze iar vineri intilneste liderul diviziei A, antrenorul lanternei primei ligi, Poli Unirea Iasi, Ionut Popa a declarat ca isi doreste sa invinga miine pe FC National! „Alaturi de Dinamo, Nationalul are cea mai buna echipa din divizia A. In ciuda problemelor serioase pe care le avem, asta nu ma impiedica sa sper ca putem bate pe FC National!” a spus Popa.
In conditiile in care Onut, Toma si Mitruc sint suspendati iar Baldovin, Chiper, Cernat, Beceru, Bilba, Adrian Ilie si Bogdanovic, accidentati – sperantele de recuperare a unuia dintre acestia fiind minime – Popa isi pune sperante mari in rezervele de pina acum. „Daca acum nu confirma, nu-i mai bag alta data in echipa!”, a amenintat Popa, ce a adaugat: „Pacurar, Onofras, Croitoru si altii au jocuri destule in divizia A. Le-a venit rindul sa demonstreze ca pot conta pe ei!”
Tehnicianul iesean, care si-a propus ca obiectiv cucerirea a minimum 6 puncte pina la sfirsitul turului, a mai spus ca, la ora actuala, ultimele 6 echipe sint candidate la retrogradare.
Ionut Popa i-a multumit lui Romeo Zlavog ca a monitorizat cu atentie formatia bancara, spunind ca datele prezentate in vestiar inseamna „mura in gura data jucatorilor”, care, pe baza datelor prezentate, stiu unde dribleaza adversarul direct, ori cum trebuia tratate fazele fixe. Caracterizarea Nationalului, in viziunea lui Popa a fost: „Echipa solida, cu aparare lenta si jucatori de exceptie in ofensiva”. Cheia contracararii? „Sa jucam un fotbal pragmatic, util, in care faza defensiva sa mearga, chiar daca ne vom apara in zona. Acesta e unul din principiile mele, indiferent daca in fata am echipe cu jucatori ca Maradona ori van Nistelrooy”.
Probabil din supestitie, delegatia ieseana, ce pleaca astazi spre Capitala, dupa antrenamentul de dimineata, va sta la acelasi hotel la care a pregatit meciul cu Steaua, conducerea punind la dispozitia suporterilor 4 autobuze.
(Ovidiu MINEA)
Prea saraci pentru pliculete
Fripti cu ciorba lui Mutu, am incercat sa suflam putin si in iaurtul iesean. Oare exista printre fotbalistii lui Poli, amatori de droguri. Presedintele Marius Stan a comentat subiectul la zi a ultimelor zile: „E foarte bine ca se fac controale antidoping. La noi, am convingerea ca toti sint curati, pentru ca, fiindca sintem o ehcipa prea saraca pentru <>. In plus, toata medicamentatia administrata de doctor este trecuta in registre”, a spus Stan. (OM)

Comentarii