„Vrem sa cistigam!”

joi, 17 aprilie 2008, 20:52
2 MIN
 „Vrem sa cistigam!”

Miine, de la ora 18:30, in etapa a XXX-a a Ligii I, Politehnica Iasi va juca la Vaslui, impotriva formatiei locale. Ieri, portarul oaspetilor, Cristian Branet, a declarat ca se gindeste doar la victorie: "Va fi un meci foarte dificil pentru ca orgoliile sint mari, insa vrem sa batem. Daca ne-am duce cu gindul la egal, sigur am pierde!".

Jucatorul spune ca nu are nici un motiv sa aiba emotii suplimentare in meciul de miine, glumind chiar: "Unii ma intreaba daca voi avea emotii ca voi juca la Vaslui, acolo unde am fost legitimat si unde m-am lovit cu capul de bara la debutul la Poli, altii daca voi avea o presiune in plus datorita faptului ca voi fi capitan de echipa. Eu sint insa linistit. La Vaslui am jucat putin, cele cinci copci pe care mi le-au pus in 2003 s-au prins, iar banderola de capitan e elastica, nu are cum sa ma stringa!".

Branet nu crede nici ca gazdele vor avea de suportat o presiune suplimentara ca urmare a inaugurarii instalatiei de iluminat nocturn. "Noi am pierdut cind am inaugurat nocturna la Iasi pentru ca am jucat prost, nu ca am avut emotii", a spus ieseanul, care a prezentat viziunea sa asupra cheii jocului: "Cine greseste mai putin cistiga. Sper sa fim noi si sa nu «stricam» Vasluiului seria de esecuri pe care o au in ultima perioada".

Fotbalistii ieseni au avut ieri un singur antrenament, seara, jucatorii si conducatorii daruindu-i aniversatului zilei, Ionut Popa, un tort imens si sampanie. Vestea buna vine de la faptul ca atacantii de baza ai echipei, Bilba si Cristea, s-au antrenat normal dupa problemele de sanatate pe care le-au avut. Sanse de a fi recuperat le are si Bersnjak, singura indisponibilitate ce se contureaza (in afara lui Onut, care este la tratament in Serbia, si suspendatul Ilie) fiind Palimaru.

Tehnicianul nu a avut parte doar de vesti bune de ziua lui, Comisia de Apel respingindu-i memoriul prin care a cerut reducerea suspendarii primita dupa meciul cu Unirea Urziceni. Anuntul a fost facut de presedintele Politehnicii, Sorin Boca, cel care l-a reprezentat pe antrenor, fara succes, in fata comisiei. Astfel, Ionut Popa va sta in tribuna la meciul de miine, cind va ispasi ultima etapa din cele trei de suspendare primite.

Altfel, desi antrenorul Politehnicii Timisoara, Dušan Uhrin jr., a declarat ca nu va conta nici din vara pe Andrei Cristea, jucatorul imprumutat pina in vara de banateni la Iasi a afirmat ca dupa expirarea imprumutului va reveni la echipa de pe malurile Begai. Anuntul fotbalistului a venit desi Iasul i-a facut o oferta de continuare a mariajului, Sorin Boca spunind ca e dispus sa discute cu Timisoara varianta unui transfer definitiv a golgeterului anului in curs in Copou.

Comentarii