De Business

Punem punctul pe știi

Continental Iaşi are un nou director

joi, 03 decembrie 2015, 02:50
1 MIN
 Continental Iaşi are un nou director

Gigantul Continental a numit un nou şef în fruntea unităţii din Iaşi, în locul fostului director, Marius Lupu, ce conduce acum filiala ieşenă a companiei TiVO. În vârstă de 37 ani, noul director Continental Iaşi, Marian Petrescu (FOTO), lucrează în cadrul companiei încă de la deschiderea locaţiei, în anul 2006, unde a ocupat, la început, postul de inginer software.

Din 2013 acesta conduce echipele din cadrul diviziei Chassis & Safety – Steering Activities, Vehicle Dynamics şi System & Tehnology, poziţie pe care a rămas şi după preluarea celei de director al locaţiei din Iaşi. Petrescu a obţinut în 2006 şi titlul de doctor la Facultatea de Electrotehnică din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi“ din Iaşi. În prezent, centrul de cercetare şi dezvoltare Continental din Iaşi numără peste 1.000 de angajaţi şi se anunţă noi recrutări în perioada următoare.

„Cea mai importantă resursă sunt oamenii. Continental are, în Iaşi, o echipă bine sudată, care dezvoltă produse de top pentru clienţi din întreaga lume. Pentru mine este o provocare să continui povestea de succes a companiei în această locaţie, dar şi să deschid noi drumuri pentru o dezvoltare durabilă şi de succes. Munca în echipă conduce la calitate şi la un progres constant în toate ariile de activitate, mai ales în automotive, un domeniu care se află într-o spectaculoasă dezvoltare”, a declarat noul director al locaţiei într-un comunicat publicat pe pagina de internet a companiei. Continental, unul dintre cei mai mari furnizori internaţionali de componente auto şi producător de anvelope, avea la finalul anului 2014 aproximativ 15 000 de angajaţi şi îşi va mări echipa cu peste 1.500 noi membri în România 

Comentarii