Firmele recrutează studenţi sau absolvenți de la UAIC la început de an

marți, 10 ianuarie 2017, 08:50
1 MIN
 Firmele recrutează studenţi sau absolvenți de la UAIC la început de an

Mai multe firme încearcă încă din primele zile ale lui 2017 să recruteze angajaţi din rândul tinerilor care studiază sau care au încheiat studiile la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“.

Astfel, Experis, parte a Manpower Group, caută să angajeze mai mulţi Javascript Developeri pentru o companie nouă pe piaţa IT din Iaşi.

Candidaţii care au un an de experienţă ca front-end developer au un avantaj, fiind căutate persoane pasionate de dezvoltarea software, care au cunoştinţe de HTML5/CSS3/Javascript, care sunt oameni dinamici cărora le place să îşi împărtăşească ideile, cunoscând limba engleză la un nivel avansat, conştiinţele de franceză fiind considerate un avantaj.

Acestora li se promite un pachet salarial competitiv, un program de lucru flexibil, tichete de masă, servicii medicale private, traininguri, team-buildinguri şi diferite oportunităţi de creştere profesională.

Pentru tinerii care nu doresc încă să se angajeze ci să capete experienţă, ExpertMind, o societate care activează în Iaşi, vrea să recruteze un student intern la departamentul Resurse Umane. Se caută studenţi sau absolvenţi ai Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, masteranzi ai specializărilor Managementul Resurselor Umane şi Managementul şi Dezvoltarea Resurselor Umane.

Comentarii