Idee isteață de afacere: coșuri de legume proaspete aduse în Iași la cerere

miercuri, 12 iulie 2017, 18:18
2 MIN

O idee originală de mică afacere a fost dezvoltată la Târgu Frumos. Legume proaspete sunt trimise spre vânzare în Iași și în Suceava numai la cererea clienților. Prețurile diferă de la o săptămână la alta și în funcție de anumite preferințe.

Comanda se face pe Facebook, iar clienții primesc răspunsuri politicoase, indiferent cât de critici ar fi.

Sâmbăta aceasta vine un nou transport la Iași. Coșul costă 70 de lei și conține 4 kg roșii, 4 kg castraveți, 4 kg ardei gras, 4 kg dovlecei, 10 ardei iuți și o legătură de pătrunjel.

"Ne bucurăm tare mult să anunțăm ca venim și săptămâna asta în Iași! Sâmbătă pe 15 iulie între orele 18-20, după cum poate fiecare. Coșul de legume este 70 de lei, iar acesta va conține: 4 kg roșii, 4 kg castraveți, 4 kg ardei gras, 4 kg dovlecei, 10 ardei iuți și o legătură de pătrunjel! Toate proaspete și gustoase! Conținutul (cantitatea) coșului poate fi modificat în funcție de cerințele clientului. Acceptăm și comenzi mai mari. Dacă doriți să trecem și pe la dvs. lăsați un mesaj! Mulțumim pentru încredere și o zi frumoasă în continuare", este mesajul postat pe Facebook.

"Nu știu dacă în piață veți avea vreo dată șansa să alegeți exact legumele dorite, noi le culegem înainte să le livram, proaspete nu statute pe tarabă sau în saci, iar în prețul ăsta le livram și acasă la dvs. Însă nu e cu supărare, fiecare cumpăra ce își dorește! Spor la cumpărături!", se mai precizează pe Facebok.

"Legumele sunt produse în grădina noastră și garantăm calitatea și gustul lor. Conținutul coșului poate fi modificat în funcție de nevoile dvs., mixând cu legumele existente. Primim și comenzi mai mari", conform datelor de pe Facebook.

Pentru cei care doresc pot lăsa un mesaj sau pot suna la 0740233146/ 0747659567!

Comentarii