TRAGIC! O tânără a murit după ce a căzut de la etajul al cincilea al unui bloc din CUG

luni, 10 aprilie 2017, 17:05
1 MIN
 TRAGIC! O tânără a murit după ce a căzut de la etajul al cincilea al unui bloc din CUG

O tragedie s-a petrecut luni după-amiază în CUG în jurul orei 15:30. O tânără de 27 de ani și-a pierdut viața după ce a căzut de la etajul al cincilea al unui bloc.

UPDATE ORA 21:30

La fata locului a fost solicitat prin apel la 112, la ora 15:37, sa intervina un echipaj medical cu medic al SAJ Iasi pentru o persoana care s-a aruncat de pe bloc.

"Membrii echipajului au gasit o persoana de 27 de ani, cu traumatism cranio-facial, fractura deschisa la nivelul femurului drept si traumatism toraco-abdominal. Victima nu prezenta semne vitale, iar medicii nu au putut decat sa declare decesul", a precizat Nicolai Pralea, asistent medical principal si purtator de cuvant al SAJ Iasi.

UPDATE ORA 18:00

Fata se afla împreună cu prietenul ei în apartament. Deocamdată nu se cunosc amănunte despre motivele producerii acestui tragic eveniment. Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz.

"Am auzit un tipat si o bufnitura puternica. Cand s-a dus tata la ea, deja nu mai misca. A sunat la politie… S-a aruncat de la etajul 5, iar dupa ea a tipat prietenul ei, de la balcon. Mama ei a aflat, a venit imediat dupa… am crezut ca-si pierde mintile", a povestit un martor.

Comentarii