1 Martie 2021: mărţişoarele nu se înfig în piept, ci în braţ!

duminică, 28 februarie 2021, 15:20
2 MIN
 1 Martie 2021: mărţişoarele nu se înfig în piept, ci în braţ!

Primăvara asta începe luni, să-i meargă bine, ceea ce ne dorim şi nouă; începe cu 1 Martie…

Mărţişoarele se oferă însoţite de cadouri cât mai la modă, după buget; în caz că aveţi nevoie de sugestii, vă puteţi inspira din următorul grupaj de ştiri tematice:

 *         *         *

* Un mic producător a lansat pe piaţă mărţişoarele cu boldul lung de 201 centimetri, care se pot înfige în piept respectând distanţa socială de doi metri; problema e că în multe locuri publice distanţa socială este doar de 1,5 metri…

* Mai demult existau nişte mărţişoare în formă de coşar cu bască neagră, aducător de noroc; acum au apărut în formă de meşter cu mască albastră, care repară centralele termice de apartament.

* Tot cu ani în urmă se vindeau la preţuri ceva mai mari mărţişoare delicate, din sticlă lucrată cu măiestrie; de ceva timp au apărut unele mai rezistente, nu din sticlă, ci din pet. Fiind şi pline, sunt foarte îndrăgite în multe zone rurale.

* În alte regiuni, sătenii care nu-şi permit asemenea simboluri ale primăverii îşi înfig în piept, reciproc, mărţişoare în formă de cuţite sau topoare.

* Din fericire, localurile sunt deschise (cu respectarea normelor), aşadar şi în acest an mulţi cetăţeni vor purta pe piept culorile primăverii: nu şnururi roşii şi albe, ci pete de vin roşu pe cămăşile albe.

* Când vor înfige mărţişoare în pieptul doamnelor, bărbaţii vor purta măşti atât ca să nu le dea acestora coronaviruşi, cât şi ca să nu fie recunoscuţi, în caz că mărţişoarele sunt urâte şi ieftine, cu bolduri ruginite.

* Mărţişoarele-gândăcel simbolizează primăvara, când şi micile vietăţi se trezesc iar la viaţă; totuşi, să fiţi atenţi de unde le cumpăraţi: anul trecut, câteva mărţişoare s-au trezit la viaţă chiar pe pieptul doamnelor care le purtau şi le-au intrat sub haine!

* La începutul primăverii lui 2021 cele mai la modă mărţişoare nu sunt cu roşu şi alb şi nu au bold care se înfige în piept, ci ac care se înfige în umăr; dintre ele amintim mărţişoarele Pfizer, Moderna şi AstraZeneca.

Comentarii