600 lei pentru studenţii care se înscriu la un call center cu informaţii despre admitere

vineri, 25 iunie 2021, 01:50
1 MIN
 600 lei pentru studenţii care se înscriu la un call center cu informaţii despre admitere

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) dă posibilitatea studenţilor de a câştiga aproape 600 lei pe lună, pentru două luni, dacă vor contribui la procesul de admitere în acest an universitar. 

Practic, într-un proiect finanţat prin Fondul de Dezvoltare Instituţională, universitatea îşi propune să identifice 30 de studenţi pe care să îi recruteze în desfăşurarea activităţii de facilitare a parcurgerii procedurii de înscriere la admitere, în sesiunea iulie – septembrie 2021. Studenţii care vor fi selectaţi în proiect primesc două burse de 580 de lei, una în iulie şi una în septembrie, când sunt sesiunile de vară şi de toamnă a admiterii.

„Proiectul îşi propune promovarea ofertei educaţionale a UAIC prin campanii de comunicare generală şi comunicare focalizată pe elevii din grupuri defavorizate prin facilitarea parcurgerii procedurii de înscriere la facultate prin înfiinţarea unui Call Center Student la UAIC cu implicarea studenţilor. Call center-ul va funcţiona pe perioada admiterii în intervalul 5-25 iulie şi 6-9 septembrie şi va oferi informaţii privind oferta educaţională şi suport privind procedura de înscriere”, au transmis reprezentanţii universităţii. 

Comentarii