A cincea generație Opel Combo este pregătită. Noul venit este practic, confortabil și inovativ

luni, 07 ianuarie 2019, 09:48
3 MIN
 A cincea generație Opel Combo este pregătită. Noul venit este practic, confortabil și inovativ

Având un design de Opel veritabil, modelul Combo Life se evidențiază prin combinația dintre aspectul elegant, încrezător, înalta calitate și inovațiile inteligente. Cu până la 7 scaune, nenumărate soluții de depozitare și sisteme avansate de asistență pentru șofer, noul Combo Life se va integra perfect în viața ta.

La Combo Life, rafinamentul și caracterul practic merg mână în mână, cu inovații de top precum volanul încălzit, un ecran tactil de 8” și frânare automată de urgență.

Ai nevoie să muți toată familia și toate bagajele lor? Combo Life face față, cu până la 2693 de litri în portbagaj și scaune flexibile. Până la 2693 de litri pentru versiunea Combo Life cu ampatament lung. Până la 2126 de litri pentru versiunea standard Combo Life.

Combo Life este disponibil cu două lungimi – 4,4 m în versiunea obișnuită, ajungând la 4,75 m în versiunea Combo Life XL, oferind și mai mult spațiu în interior și în portbagaj. Spațiul de încărcare minim de 597 l ce poate fi extins la 2126 l conferă Combo Life un caracter extrem de practic, astfel că singura problemă este să găsești cu ce să-l umpli. Alege banchetă spate fracționabilă 40/60 sau 3 scaune spate individuale, fiecare cu puncte de fixare Isofix standard, pentru a transporta micuții în siguranță totală și confort. Având până la 28 de compartimente cu un volum de 186 l, modelul Combo Life are o soluție pentru a depozita orice.

Combo Life este primul autovehicul din segmentul său care oferă scaune și volan cu încălzire pentru o notă de lux. Călătoriile în frigul iernii sunt de domeniul trecutului. Datorită Head-Up Display, informații importante cum ar fi viteza, avertizările privind coliziunile și instrucțiunile de navigație sunt afișate pe parbriz, în spatele volanului, astfel încât să menții privirea asupra drumului.

Datorită unei abordări noi în dezvoltarea sa, noua generație Combo oferă o abundență de neegalat de tehnologii și sisteme de asistență atât pentru varianta pentru pasageri, cât și pentru autovehiculul de transport.

În timpul zilei, eficiența luminilor de zi cu tehnologie LED oferă siguranță, ție și celorlalți șoferi. Camera video marșarier panoramică de 180° proiectează zona din jur pe ecranul tactil de 8". Liniile de ghidare virtuale de pe afișaj facilitează deplasarea în marșarier. Asistentul automat la parcare detectează locurile de parcare adecvate, controlează direcția și avertizează sonor și vizual pentru a evita coliziunile la parcare.

Șase airbaguri, pentru șofer, pasagerul din față, lateral și tip cortină oferă în permanență un nivel înalt de siguranță pentru toți ocupanții autovehiculului.

Sistemul avansat Multimedia Navi Pro este perfect compatibil cu Apple Carplay TM și Android Auto TM de la Google, oferind acces la funcțiile smarpthone-ului pe un ecran tactil de 8". Multimedia Navi Pro cu sistem avansat de comandă vocală și sistem integral de navigație te conduce la destinație fără stres. Trebuie doar să-ți alegi destinația și să lași sistemul de navigație prin satelit să stabilească traseul.

Fie că preferi pe benzină sau diesel, există un Combo Life pentru tine. Alege un turbo diesel eficient de 1,5 l cu până la 130 cp sau motorul pe benzină de 1,2 l de 110 cp. Combo Life poate fi echipat cu o transmisie manuală cu 5 sau 6 trepte cu funcționare uniformă sau cu o transmisie sofisticată automată cu 8 trepte: alegerea îți aparține.

Autovehiculul recreațional versatil este unul din cei șase competitori ajunși în finala competiției europene „AUTOBEST 2019”. Juriul AUTOBEST evaluează candidații ținând cont de diferite categorii precum flexibilitatea, designul și tehnologiile noi, împreună cu rețeaua de service, disponibilitatea pieselor și prețul.

Vino să descoperi Noul Combo Life în showroom-ul Opel de la Casa Auto – Lețcani, nr. 1115. Cu 5-7 locuri, interior flexibil și spațiu de depozitare mare – un microbuz inovator pentru întreaga familie. Pentru mai multe informații intră pe opelcasaauto.ro sau sună la 0232 933.

Comentarii