A dărâmat totul în jur cu BMW-ul, a ajuns într-o curte din Copou, apoi s-a făcut nevăzut

marți, 03 iulie 2018, 01:57
2 MIN
 A dărâmat totul în jur cu BMW-ul, a ajuns într-o curte din Copou, apoi s-a făcut nevăzut

Șoferul vinovat a primit amendă de 870 de lei. Cine va plăti paguba din curte?

Un individ a distrus cu BMW-ul un gard şi a intrat în curtea casei unei pensionare, la ora 2 noaptea, apoi a fugit şi şi-a abandonat maşina. S-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Sărărie.

Tânărul de la volan circula dinspre Târgu Cucu către Agronomie, iar într-o curbă la dreapta, acesta a pătruns pe contrasens, a urcat trotuarul, apoi a dărâmat un gard de fier pe o porţiune de zece metri. Bolidul s-a oprit în curtea proprietarului, după ce a dărâmat un gărduţ şi a culcat la pământ un copac. Chiar dacă maşina a ajuns fără roţi în curtea casei, iar parbrizul era distrus, pasagerii din interior s-au făcut nevăzuţi, până să iasă femeia care locuieşte în casa respectivă. Pasagerii şi-au uitat un pet cu bere pe bancheta din spate.

„Era ora 2 noaptea. Am auzit o bubuitură şi s-a cutremurat casa. Vă spun sincer: am crezut că este cutremur. Până am aprins lumina, m-am îmbrăcat şi am ieşit afară să văd ce se întâmplă, şoferul plecase. Mai avea jumătate de metru şi lovea casa. Încă nu a venit să îmi spună cum o să procedăm în continuare“, ne-a spus ieri proprietara casei.

Femeia a adăugat că sâmbătă noaptea a sunat la 112: a venit un poliţist, care a ridicat un număr de înmatriculare. Reprezentanţii Poliţiei au precizat ieri că au amendat şoferul.

„Şoferul a declarat incidentul, care s-a soldat cu pagube materiale în termenul legal de 24 de ore, însă a fost sancţionat contravenţional cu 870 de lei“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Paguba materială ar urma să fie acoperită de asigurarea RCA a maşinii.

Comentarii