A fost tâlhărit, sub ameninţarea cuţitului, de tânăra la care şi-a petrecut noaptea

marți, 05 februarie 2019, 02:49
1 MIN
 A fost tâlhărit, sub ameninţarea cuţitului, de tânăra la care şi-a petrecut noaptea

O tânără în vârstă de 26 de ani a fost reţinută de către poliţişti după ce i-a luat banii şi telefonul mobil iubitului său, apoi l-a ameninţat cu cuţitul.

Fapta a avut loc în dimineaţa de 1 februarie, după ce tânărul a petrecut noaptea la ea acasă. La ora 5 dimineaţă, fata, Mihaela Beatrice Moisei i-a luat banii din portofel, telefonul mobil şi l-a ameninţat cu un cuţit să iasă din casă.

În portofel, tânărul avea suma de 100 de euro, 550 de lei, prejudicial total fiind de 2.600 lei. Pentru că tânărul protesta, fata şi-a chemat în ajutor fratele şi un prieten al acestuia, care l-au ameninţat. În aceeaşi zi, victima a făcut plângere la poliţie, iar pe 2 februarie, aceştia din urmă au realizat o percheziţie la adresa unde locuieşte tânăra respectivă.

„După această percheziţie, poliţiştii au reţinut trei persoane pentru infracţiunea de tâlhărie calificată şi complicitate la tâlhărie calificată. Ulterior, instanţa a decis ca persoanele respective să fie cercetate în arest la domiciliu“, a precizat Ioana Buştiuc, din cadrul Poliţiei Iaşi.

Comentarii