A murit unul dintre şoferii implicaţi în accidentul din Bucium de la sfârşitul anului trecut

joi, 04 ianuarie 2024, 10:12
1 MIN
 A murit unul dintre şoferii implicaţi în accidentul din Bucium de la sfârşitul anului trecut

Unul dintre şoferii implicaţi în accidentul din Bucium petrecut în ultimele zile ale anului trecut a decedat. El era conectat la aparate având mai multe coaste rupte şi hemoragie internă. 

“Din păcate în această seară s-a stins din viaţă Dragoş Cîrnu… Dumnezeu să-l ierte! Dragoş si sora lui Bianca Lăcătuş au trecut prin clipe de coşmar, iar acum… Bianca, o mamă iubitoare a doi copii nevinovaţi, se zbate între viaţă şi moarte în spital. Situaţia este disperată! Ea are nevoie urgentă de ajutorul nostru pentru a putea lupta pentru viaţa ei, în timp ce acasă, două sufletele mici aşteaptă cu teamă şi speranţă”, a scris pe Facebook primarul Mihai Balan.

În noaptea de 30 decembrie 2023, două autoturisme s-au izbit puternic în zona Bucium din municipiul Iaşi. În urma incidentului cinci persoane au fost rănite. Prof.dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD Iaşi, a precizat la vremea resopectivă că cel mai grav rănit este unul dintre şoferi, de 19 ani, care are prognostic rezervat de supravieţuire. "A fost resuscitat la faţa locului, a suferit multiple fracturi, inclusiv la ambii genunchi, laceraţie splenică şi hepatică, perforaţia gastrică. A mers direct în sala de operaţii", a precizat prof.dr. Diana Cimpoeşu.

Vezi si: Două autoturisme s-au izbit frontal în Bucium: cinci persoane rănite, iar unul dintre şoferi este în stare gravă

Comentarii