Acuzaţii sexuale la adresa unui poliţist . A vrut să se culce cu o adolescentă de 16 ani

vineri, 12 ianuarie 2018, 02:50
3 MIN
 Acuzaţii sexuale la adresa unui poliţist . A vrut să se culce cu o adolescentă de 16 ani

Ajutorul de şef de post din Gorban este acuzat că ar fi pipăit o adolescentă care lucra în casa sa. Bărbatul neagă acuzaţiile, însă Parchetul a demarat o investigaţie.

UPDATE

Polițistul acuzat că a vrut să se culce cu o adolescentă din Gorban este urmărit penal. Aflați amănunte de AICI.

TEXT INIȚIAL

Investigaţie complicată, instrumentată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răducăneni. Anchetatorii de acolo încearcă să desluşească iţele unei poveşti cu iz sexual în care protagonist este un agent de poliţie din comuna Gorban. Ajutorul de şef de post de acolo, Dan Gabriel E., a fost reclamat ieri la Poliţia unde lucrează, dar şi la Răducăneni, fiind acuzat că ar fi agresat sexual o fată ce a împlinit 16 ani. Agentul ieşean a fost audiat în cursul zilei de ieri şi, potrivit unor surse, ar fi negat comiterea faptei. „Ancheta este în desfăşurare, a început urmărirea penală in rem pentru infracţiunea de agresiune sexuală“, ne-a declarat procurorul Niculina Lisnic, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni, în cursul zilei de ieri. 

Ce spune tatăl

Atât fata, cât şi poliţistul au fost audiaţi în cursul zilei de ieri, victima fiind dusă, ulterior, şi pentru a i se efectua o expertiză medico-legală. Poliţistul ieşean şi soţia sa, care are un magazin în Gorban, sunt vecini cu părinţii adolescentei, iar fata mai mergea în casa primilor pentru a o ajuta pe femeie. Uneori o ajuta la curăţenie, alteori chiar vindea la magazin. Miercuri, minora a mers în locuinţa poliţistului pentru a ajuta la treabă şi, la un moment dat, cei doi au rămas singuri, deoarece soţia agentului a plecat la Iaşi. Atunci, susţine fata, poliţistul i-ar fi făcut avansuri sexuale. Conform declaraţiei tatălui fetei, poliţistul ar fi încercat să întreţină raporturi sexuale cu minora.

„Un poliţist de la sediul din Gorban a făcut avansuri sexuale fiicei mele de 16 ani. A chemat-o la el în dormitor şi i-a zis să îi dea un pupic pe guriţă. A sărutat-o pe ureche, pe gât, pe gură. A împins-o pe pat şi i-a pus mâna pe burtă şi a mângâiat-o. Fata s-a sculat şi i-a zis că are treabă afară. El i-a spus că ce i-a zis să rămână doar între el şi fată. Aseară am zis că mergem să denunţăm. Merge zvonul în sat că are relaţii în Iaşi. Şi fata a spus că îi e teamă să meargă la Poliţie pentru că îi e frică să nu dea cu maşina peste ea“, ne-a spus tatăl minorei. Acesta a mai relatat că a mai avut conflicte, în trecut, cu poliţistul, însă a fost de acord ca fiica sa să meargă în casa acestuia la solicitarea nevestei agentului. Ajutorul de şef de post are 41 de ani şi a lucrat, în trecut, la Poliţia de Frontieră. El se află în prezent în concediu de odihnă, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. Agentul nu a putut fi contactat ieri pentru a-şi expune punctul de vedere. 

 

 

 

Comentarii