Afacerea Peni Hill: iată ce s-ar fi propus la schimb, ca să fie pace!

vineri, 21 februarie 2020, 02:50
2 MIN
 Afacerea Peni Hill: iată ce s-ar fi propus la schimb, ca să fie pace!

Ca să începem tot cu ceva legat de ştirea zilei – posibila aterizare a lui Peni Hill în gubernia liberală a deputatului ministru Paralexe -, haideţi să vă spunem ceva ce, zice-se, s-ar mai fi discutat în beroul numărul unu al partidului, la Bucureşti, atunci când candidatului Bot Ia i s-a comunicat că va fi înlocui cu Peni Hill. 

O chestiune care n-a mai apărut în spaţiul public, evident, este, zice-se, ce i s-ar fi propus la schimb candidatului, ca să fie pace. Spun sursele noastre că, având în vedere şi experienţa anterioară a dipotatului, cea de şef de avioane, acestuia i s-ar fi propus şefia Otorităţii Aeronautice naţionale, post important şi foarte bine remunerat, şi care tocmai urmează să se elibereze în curând de omul pus acolo de partidoi. Nu ştim ce răspuns s-a dat, sau dacă s-a dat unul. Aşa că staţi aproape, să vedem: e cu cancelled sau e cu delayed?

Care-i treaba cu senza geaca i cravata?

Scurt pe doi, ultima pe azi, pe scandalul politic al zilei, apropo de declaraţia de alaltăieri a lui Mihai Chirica: “Şi la Partida Romilor dacă mă duc să candidez, scorul (la alegeri, n.r.) va fi acelaşi”.

Şi acuma, ca să mai şi râdem niţel, vorba unui amic din zona virtuală: oare de aia n-o fi venit ieri omul la evenimentul de tăiere de panglică de la Tester-SCC din Păcurari nici cu cravată roşie, nici cu albastru sau galbenă, ci cu una în culoarea ceaureilor de mai sus: verde?

Ruşine: menistrul care ar vrea să dea ieşenilor peste nas cu un şantajist ordinar!

Şi dacă tot vorbim de decizii nesimţite din partea liberalilor la adresa ieşenilor, haideţi să vă mai spunem una scurtă, care cică ar fi pe ţeavă. Băbăeţ, voi ce credeţi, că noi încă nu ne-am lămurit: menistrul ăsta ieşeano-sibian Coco Tache face jocul mafioţilor, sau e pur şi simplu un papiţoi care nu ştie pe ce lume trăieşte când e în afara sălii de operaţie?

Păi cum altfel poţi spune când, după cum auzim, are de gând să-l numească manager la Socola pe un pretenar din tinereţe, care însă nu-i altceva decât un şmecheraş de discotecă lipit în politichie de tata şi unchiu, căţeluş de casă de-al şantajistului Ghihocel, şi, mai ales, atenţie mare, personaj cu dosar penal pentru şantaj, în numele celui pomenit mai sus, la adresa unui personagiu cunoscut din târg (chestiune de care o să vorbim aicea pe larg, la momentul potrivit, dacă va veni vremea unei numiri)? Deci, pe scurt: papi sau mafi? Întrebăm deocamdată, nu dăm cu paru’…

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii