Ajutaţi-l pe Arlauskis!

miercuri, 24 iulie 2019, 01:43
2 MIN
 Ajutaţi-l pe Arlauskis!

Astăzi, de la ora 21:00, CFR Cluj – Maccabi Tel Aviv, în prima manşă a turului I preliminar al Ligii Campionilor. Partida va putea fi urmărită pe canalele Look Plus, Digi Sport şi Telekom. Cuvântul de ordine al antrenorului: nu luaţi gol

La doar o săptămână după încheierea socotelilor cu FC Astana, echipa campioană a României va trece o altă etapă în drumul din ce în ce mai anevoios spre grupele europene, întâlnind un adversar cam de acelaşi calibru. Antrenorului Dan Petrescu, i-a mai venit inima la loc după calificarea contra kazahilor, însă a rămas în continuare furios pe contestatarii săi. După cum bine se ştie, Petrescu a odihnit câţiva titulari experimentaţi în meciurile de campionat, care vor fi folosiţi în partidele internaţionale.Un dezavantaj pentru ardeleni este acela că vor juca al doilea meci pe terenul adversarilor. Un avantaj ar fi că, spre deosebire de CFR, Maccabi nu a jucat decât un singur meci oficial până acum, Supercupa Israelului. Maccabi, echipă pregătită de sârbul Vladimir Ivic (care a antrenat PAOK Salonic înaintea lui Răzvan Lucescu) este foarte omogenă, formată în mare parte de autohtoni, fără vedete. În plus, Ivic l-a pierdut în meciul de Supercupă cu Bnei Yehuda (câştigat cu 2-0), pe căpitanul Yeini, accidentat la genunchi, iar portarul titular de anul trecut a fost transferat în Franţa. “Important este să nu iei gol acasă, dacă iei gol va fi greu. Dacă nu luăm gol avem toate şansele. Dacă mai şi dăm unul sau două, ar fi perfect. Avantajul nostru este că nu au jucat în meciuri oficiale. Au 12 jucători care au jucat în echipa naţională a Israelului, deci practic joacă CFR împotriva naţionalei Israelului. E posibil ca toţi aceşti 14 jucători să fie mâine în teren. Au şi 3-4 străini foarte buni, un fundaş central din Portugalia, un atacant care are şi origini prin America şi un atacant nigerian“, a declarat Dan Petrescu.

În consecinţă, va fi un meci dificil pe stadionul din Cluj, în care CFR va trebui să înscrie cât mai consistent şi-fapt important – să nu primească goluri.

Echipele probabile

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Paulo Vinícius, Burcă, Camora – Djokovic, Bordeianu, Culio –Deac, Rondon, Omrani

Maccabi: Gianniotis – Kandil, Jair Amador, Piven, Baltaxa – Barsky, Micha, Glazer – Cohen, Schoenfeld, Hozez

Arbitru: José Sanchez (Spania)

Comentarii