Al treilea bărbat din Iaşi ce se comporta violent cu soţia sa a fost obligat să poarte brăţară de supraveghere

miercuri, 05 octombrie 2022, 09:42
1 MIN
 Al treilea bărbat din Iaşi ce se comporta violent cu soţia sa a fost obligat să poarte brăţară de supraveghere

Un bărbat din Iaşi ce se comporta violent cu soţia sa s-a ales cu un ordin de protecţie. El a fost obligat să poarte şi un dispozitiv de supraveghere electronică.

“Ieri, 4 octombrie 2022, în jurul orei 17.45, Secţia nr. 3 Poliţie , din cadrul I.P.J. Iaşi a fost sesizată prin apel unic de urgenţă 112, de către o femeie, în vârstă de 53 de ani, cu privire la faptul că fostul soţ, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, o ameninţă cu acte de violenţă şi îi adresează expresii jignitoare în timp ce se afla la domiciliu.

Cu ocazia deplasării la faţa locului poliţiştii l-au identificat în apropierea imobilului pe bărbatul agresiv, de 55 ani, acesta fiind condus la sediul Secţiei nr. 3 Poliţie.

În cauză, a fost emis ordin de protecţie provizoriu împotriva bărbatului, asupra acestuia fiind montat un dispozitiv de supraveghere electronică. Cercetările sunt continuate de către poliţişti sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie”, au detaliat poliţiştii ieşeni.

Comentarii