Asasinul unei mame şi a fiului ei a furat bunuri cu cadavrele lângă el timp de 12 zile

luni, 12 august 2019, 01:56
2 MIN
 Asasinul unei mame şi a fiului ei a furat bunuri cu cadavrele lângă el timp de 12 zile

Judecătorii ieşeni au decis ca un bărbat din oraş, suspect de omor calificat, să rămână în spatele gratiilor. 

Trimis în judecată recent pentru uciderea a unei mame şi a fiului acesteia, Butuc se află în arest din luna aprilie, el recunoscând faptele. Individul locuia în acelaşi bloc cu cele două victime, într-un apartament din cartierul Păcurari. Conform procurorilor, Butuc a fost incriminat în baza amprentelor pe care le-a lăsat la faţa locului.
 
Dublul asasinat a avut loc în data de 9 aprilie, când Butuc a intrat în locuinţa victimelor, pe care le cunoaştea. Individul a spus că vrea să dea un telefon unui prieten însă a luat un cuţit din bucătărie şi l-a înjunghiat mortal pe Radu Şipoteanu (50 de ani), după care a lovit-o pe mama acestuia, Elena Şipoteanu, care a căzut şi s-a lovit cu capul de colţul unui pat din cameră. „Văzând că victimele nu mai reacţionează a luat din uşa de acces cheile, a ieşit, a încuiat uşa apartamentului şi a plecat. A revenit în seara aceleiaşi zile şi folosind cheile sustrase a intrat în locuinţa victimelor şi a luat primele bunuri, respectiv un telefon mobil marca Samsung, un telefon mobil marca Allview, un încărcător de telefon mobil şi un pachet de ţigări marca Ashima”, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.
 
Timp de 12 zile, Butuc a intrat zilnic în camera în care se aflau cele două victime, de unde a sustras mai multe lucruri. Cadavrele au început la un moment dat să miroase aşa că vecinii au sunat la 112. 

Comentarii