AȚI VĂZUT-O? Adolescenta de 14 ani a dispărut de acasă (UPDATE)

miercuri, 14 februarie 2024, 13:54
1 MIN
 AȚI VĂZUT-O? Adolescenta de 14 ani a dispărut de acasă (UPDATE)

UPDATE: Ca urmare a activităţilor specifice desfăşurate cu operativitate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Iași- Serviciul de Investigații Criminale Iași- Biroul Urmăriri Iași, Biroului de Investigații Criminale Iași, Secției nr.1 Poliție Iași, în colaborare cu polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Galați, minora în vârstă de 15 ani, care la data de 14 februarie a.c., a plecat de la domiciliul din mun. Iași, a fost identificată într-un tren de călători, în apropriere de stația CF Galați.

TEXT INITIAL: La data de 14 februarie 2024, ora 06:00 polițiștii ieșeni au fost sesizați cu privire la faptul că, la aceeași dată, minora, GUSEL AMIRA în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliul din municipiul Iași și nu a mai revenit. 
 

La momentul plecării, aceasta era îmbrăcată cu o geacă de culoare verde-nuanță deschisa, pantaloni de tip jeans – largi, de culoare albastră cu nuanțe de culoare verde și era încălțată cu adidași de culoare alb cu roșu.

Semnalmente: aproximativ 1,60 m înălțime, 60 kg, ten deschis, păr șaten deschis spre blond, până în zona umerilor, cu breton, tuns în scări, ochi albaști.

Persoanele care dețin și pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Comentarii