Aurelian Pavelescu anunţă o alianţă a PNŢCD cu partidul infractorului Dragnea

duminică, 15 mai 2022, 19:19
2 MIN
 Aurelian Pavelescu anunţă o alianţă a PNŢCD cu partidul infractorului Dragnea

După ce fostul social-democrat Liviu Dragnea a participat ieri la şedinţa Biroului de Conducere al PNŢCD, liderul acestei formaţiuni politice, Aurelian Pavelescu a transmis un comunicat oficial, prin care admite că doreşte o alianţă politică.

„O alianţă politică între PNŢCD şi APP (noul partid al lui Liviu Dragnea – n.red) este mai mult decât vitală pentru România, răspunzând dezideratului celei mai mari părţi a poporului român, în perspectiva alegerilor generale din 2024, de constituire a unei platforme formată din partidele suveraniste autentice”, se precizează în cominicatul de presă. Liviu Dragnea a participat la şedinţa PNŢCD, însoţit de preşedintele Organizaţiei de Tineret APP sector 2, Ana-Maria Ioniţă, subiectul dezbătut vizând posibilitatea creării unei alianţe „naţionale suveraniste”.

Dragnea consideră, conform comunicatului, că PNL şi PSD şi-au dat mâna într-o „alianţă a trădării naţionale”, iar bătălia electorală din 2024 nu va mai fi între stânga şi dreapta, ci intre suveranism şi globalism, între dragoste de ţară şi vânzare de ţară.

De asemenea, Pavelescu, a transmis că este nevoie de o forţă politică care să militeze pentru o „Europă a Naţiunilor Suverane, alături de celelalte forţe europene suveraniste”. La şedinţa de ieri, Biroul Naţional de Conducere al PNŢCD i-a înmânat lui Liviu Dragnea „Medalia Omagială Iuliu Maniu”.

Medalia este gravată cu chipul fondatorului PNŢCD Iuliu Maniu, iar pe verso cuprinde harta României Mari şi cele patru principii ale partidului: „Democraţie desăvârşită, morală creştină, patriotism luminat şi dreptate socială”.

Cititi materialul integral pe G4MEDIA

Comentarii