Autocar de top pentru Politehnica

vineri, 19 februarie 2021, 02:43
2 MIN

Echipa ieşeană va face deplasările cu un Mercedes Turismo personalizat de ultimă generaţie

Preşedintele Politehnicii Iaşi, Ciprian Paraschiv, a reuşit să atragă un nou sponsor alături de clubul ieşean, societatea Tarsin, care a devenit partenerul de mobilitate al lui Poli. Firma amintită a pus la dispoziţia grupării din Copou un autocar Mercedes Turismo de ultimă generaţie, cu care formaţia pregătită de Andrei Cristea va face deplasările. Autocarul a fost personalizat special pentru Poli. Pe caroseria autocarului se regăsesc imagini cu însemnele clubului, doi cai stilizaţi, “împrumutaţi” de pe logo-ul Politehnicii, Palatul Culturii şi principalii parteneri ai grupării fotbalistice ieşene. Pe geamul din spate sunt scrise primele două versuri ale imnului folosit de multe decenii de fanii echipei, “Iaşule, Iaşule, mândră cetate / Numele tău ţara străbate”. Şi interiorul autocarului, care are dotări precum sistem multimedia, grup sanitar, frigider sau espressor, este personalizat cu însemnele clubului.

Politehnica va face astfel economii importante ca urmare a parteneriatului cu firma a cărui nume a fost inscripţionat pe tricourile echipei ieşene. Societatea care ajută Poli e implicată de 25 de ani în serviciile de transport şi turism şi are mai multe colaborări, inclusiv cu echipa naţională de fotbal a României.

Autocarul a ajuns ieri în Iaşi, când a fost organizată o prezentare la care au participat managerul Tarsin, Corneliu Lucescu, şi Ciprian Paraschiv. “Am venit în sprijinul Politehnicii la greu, sunt convins că lucrurile pot fi îmbunătăţite. Dorim să ajutăm o echipă de tradiţie, care reprezintă un oraş foarte frumos, extrem de drag nouă. Suntem mândri că putem fi partenerul echipei ieşenilor” a spus reprezentantul noului sponsor. Paraschiv a punctat: “Mă bucur că nu numai ieşenii de calitate nu lasă echipa la greu! Faptul că am reuşit să închei un parteneriat cu o firmă cu mare prestigiu la nivel internaţional este un semn clar că Politehnica reprezintă în continuare un brand important, care merită să fie sprijinit”.

Politehnica va face prima deplasare cu autocarul nou chiar în această săptămână. Sâmbătă, după un antrenament, care va avea loc în cursul dimineţii, în Copou, trupa pregătită de Cristea va pleca la Constanţa, pentru meciul cu Viitorul din etapa a XXIV-a a Ligii I de fotbal. Disputa cu echipa lui Gică Hagi va avea loc lunea viitoare, cu începere de la ora 20:30. Poli, care se va antrena duminică în Constanţa, va reveni acasă imediat după partida din Dobrogea.

Comentarii