Balaurul ieşean se luptă cu Sfântul Gheorghe

vineri, 12 octombrie 2018, 01:43
2 MIN
 Balaurul ieşean se luptă cu Sfântul Gheorghe

 

 Astăzi, de la ora 17:00, în Copou, Politehnica Iaşi – FC Sfântul Gheorghe Suruceni

 

Politehnica Iaşi încheie astăzi programul de pregătire al săptămânii cu un meci amical. După ce au efectuat câte o şedinţă de pregătire marţi şi miercuri şi două joi, fotbaliştii ieşeni se vor antrena azi pe parcursul unei partide de verificare. De la ora 17, pe stadionul „Emil Alexandrescu”, „alb-albaştri” se vor confrunta cu basarabenii de la FC Sfântul Gheorghe Suruceni. Gazdele ocupă locul IX în ierarhia Ligii I de fotbal, iar oaspeţii se situează pe poziţia a V-a în Divizia Naţională moldovenească, eşalon care conţine opt echipe. În a doua jumătate a clasamentului eşalonului de elită a Republicii Moldova lupta este strânsă, distanţa dintre formaţia din Suruceni şi „lanternă” fiind de doar trei puncte.

Deşi este o simplă partidă de verificare, conducerea clubului ieşean aşteaptă multe de la jucători. „Vor fi alcătuite două echipe, fiecare urmând a juca câte o repriză. În funcţie de randament, antrenorul Flavius Stoican va lua o decizie în privinţa jucătorilor pe care se va baza în următorul meci oficial, de la Cluj, cu CFR. Pe acest final de sezon vor fi făcute ultimele evaluări ale componenţilor lotului. În iarnă, în funcţie de randamentul avut de fiecare jucător, se va trage linie şi vom decide pe cine ne bazăm începând de anul viitor şi la cine vom renunţa. Concurenţa este acerbă, aşteptăm ca fiecare să lupte pentru locul său în echipă” a declarat preşedintele executiv al Politehnicii, Adrian Ambrosie. Acesta a mai precizat că Stoican va avea la dispoziţie tot lotul de jucători: „Nu avem niciun accidentat, vor evolua toţi jucătorii care au şanse să facă deplasarea la Cluj. Doar Qaka este răcit, însă va juca. Vor reintra şi Mihalache şi Bădic, care au lipsit mult timp din cauza unor accidentări”.

După testul de astăzi, fotbaliştii Politehnicii vor primi iarăşi câteva zile libere. Revenirea la antrenamente este prevăzută a avea loc luni după amiază. Partida de la Cluj, contra CFR, din penultima etapă a turului sezonului regulat, va avea loc vinerea viitoare, de la ora 21.

Comentarii